2010-09-20
 23:57:43

Måndag :)

Hej bloggen :)

Idag har det varit fullt upp! Dock så har dagen inte fyllts med så mycket pluggande för jag har inte hunnit med det! Jag förstår inte varför det ska ta sådan tid att tvätta!? Men det är ett himla spring upp och ned hela tiden för å kolla tvättmaskinen, för man kan ju inte se på dom när dom är färdiga! Sen ned igen för och hänga upp tvätt i torkskåpet, och in med kläder i torktumlaren, och sen upp till lägenheten, fixa nåt emellan, ned igen för och kolla om det är torrt! Det tar tid faktiskt! Man kan tro att allting där nere sköter sig självt, men det gör det faktiskt inte:P, haha.

Jag hade hunnit så mycket mer idag ifall jag inte försov mig! Men det gjorde jag ju såklart, fast jag var så bestämd med igår att jag inte skulle göra det:P, Sen har jag hunnit med och äta lite lunch och lite middag idag, duschat och handlat. Skit jobbigt och handla när man inget körkort har och kan ta bilen och packa in alla varor där. Utan man sätter sig på sin lilla cykel och trampar iväg och håller på å bli överkörd varenda gång bara för jag inte orka stanna för bilarna. Och sen cyklar man hem med en kasse på varje handtag och en i cykelkorgen, toalettpappret på packethållaren tillsammans med handväskan:P

Haha.., ja jag har det inte lätt :P

Och jag blir alltid lika förvånad över hur det kan kosta så mycket att handla!? Man tycker ju att man inte alls handlat mycket mat direkt!? Utan det är massa annan skit som man behöver, typ tvättmedel, duschkräm, sminkbortagningsmedel, och toalettpapper och en massa annan jävla skit!:P, men men. Fixade i varje fall ett ICA kort idag, jag tänkte det kan ju vara smart eftersom jag handlar här jämt! Och jävligt mycket! Så kan jag kanske tjäna lite på att ha ett ICA kort. Men sen när jag kom hem så hittade jag det inte längre :(

Så måste ha glömt det i affären eller tappat det på vägen hem eller något ?:( lite trist, eftersom jag handlade för så jäkla mycket idag! Men jag får la helt enkelt fixa ett nytt nästa gång jag är och handlar då:)

Imorgon ska cimen hämta upp mig här klockan 10! Tanken var att jag skulle sova idag klockan 10 också, men så blev det ju självklart inte! Men ska bara skriva klart min blogg nu, sedan ut och röka, sen i sängs och prata med älskling innan jag somnar:)

Men i alla fall.. Jag och Cimen tänkte i varje fall försöka slå ihop våra kloka huvuden imorgon och se om vi kan få någonting gjort! :)

Luncha blir det nog på donken imorgon eftersom jag inte orkat förbereda någon lunch !:)

Sen hoppas jag att vi kör plugg ett tag till efter lunch så man kan känna att man i alla fall lagt manken till lite i den här kursen!

Sen kan man med gott samvete efter en hel dags plugg gå hem och kanske vara lite ledig! Tror det kan vara ganska bra ibland att faktiskt sitta på skolan och plugga! Man blir så distraherad här hemma! Visserligen blir vi det ibland jag och cimen i skolan också, när vi tröttnar, så tittar vi bara på varandra och sen bara ( ähh vi drar det här var segt)

Men jag hoppas vi kan ha lite mer disciplin;) den här gången.

Kanske att jag sen efter en hård plugg dag kan få åka ned till stan och köpa mina lampor som jag blev förälskad i efter bion för några kvällar sedan ! :)

I alla fall ska en av lamporna köpas, den för 200 kr :), en elfluga, en liten variant! Dom är ju så mysiga ! eller hur :)? Bäddat för mys ;)

Sen ska jag kolla vad ”garnboll lampan” kostar! Dom är så snygga!! Vill ha en sådan svart i taket! För i taket nu hänger en söndrig lampa som var i lägenheten när jag flyttade in! Inte för att man tänker så mycket på den, men den här ”garnboll lampan” för ju hela rummet! :) snygg inredning! Me like! :)

Jepp! Sen fick jag veta idag att Tyrone min älskling fick ha sin praktik plats här i Falun! :)

Så nu får vi bara hoppas att han får tag i något svetsarföretag här som vill ta emot honom, för då får jag ha min älskling här länge!! :)

Och pyssla om honom! Det hade ju vat awsome eftersom vi inte är bortskämda med att se varandra allt för ofta!

Dessutom kommer han hit på Torsdag och då blir det massa mys! Ska pussa på honom en massa! :)

Men nu ska jag ut och röka, sen ringa min älskling och sen bums i säng! God natt alla! Sov gott! :)

Kram! :) / Fia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  Namn: Sofia
  Ålder: 22år
 


    Bloggen ses bäst i Mozilla Firefox
RSS 2.0