2011-05-27
 11:10:41

uppe med tuppen

Uppe med tuppen idag, men enbart av de anledning att jag knappt sovit nått inatt.

Men skönt somsagt som jag nämnt tidigare att komma upp lite tidigare, man hinner mycket mer innan det är dags för läggdags igen.

Nu har jag precis rengjort i handfatet, jag har ringt några viktiga samtal, jag har ätit frukost och druckit mitt morgonkaffe, och jag har diskat undan disken från frukosten, nu väntar snart duschen. Kul också att fredagsmiddagen idag är en felixportion med fiskgratäng och potatismos!! :(

Hoppas på att min plattång och mina hårprodukter har kommit idag! Att det ligger en avi i min postlåda sen när jag ska gå ned och kolla posten, och sen vid 3 idag ska jag ta mig an tvätten!

Jepp så äre! Hoppas att alla får en bra fredag!

Kram!


2011-05-26
 23:26:49

nya frillan :)

nyklippt :)

2011-05-26
 23:24:57

Bild på nya frillan :)

nyklippt:)

2011-05-26
 23:23:13

Nyklippt och tagit sitt förnuft till fånga =)

Yes, nu vat man nyklippt:)

Fick en nys frisyr i veckan :)

Var ganska så spontanryck, ringde till frisörsallongen vid halv 2 på eftermiddagen för att höra mig för ifall dem hade en frisörtid. Det hade dem klockan kvart över 2 på eftermiddagen, så 2 minuter över 2 tog jag bussen ned till stan för att göra mig av med all slitna hår! Fia har blivit mer spontan!

 

Jag brukar alltid ha sådan noja inför klippningar, och speciellt efter att jag klippt mig! Det kan gå så långt att jag gråter i dagar och blir riktigt deprimerad!

Men den här gången gick ganska bra faktiskt! :)

Kanske jag vuxit till mig lite, och tar inte allting på värsta seriösa alvar, herregud det är bara hår ju! Det växer ut! Dessutom måste jag faktiskt säga att det var väldigt skönt att bli av med all slitet hår! Det var ju bara dött hår som hängde innan! Och håret ser mycket mer välvårdat ut nu! Och det ramar in ansiktet på ett fint sätt!, + att jag blivi av med min gamla misslyckade färgning som gjorde att mitt hår längst ned såg lite gulaktigt ut! Så nu har jag mest min naturliga egna hårfärg! Mörkbrunt! Mellanbrunt! Härligt :)

 

Och jag trivs ändå rätt bra med min nya frisyr, jag tycker faktiskt att det är lite kul med förändring, visst känns det ovant att helt plötsligt ha så kort hår! När jag haft så långt innan! Innan hade jag hår som nådde ned till rumpan, nu har jag hår som slutar strax över bröstet när jag har plattat det!

Sen pågrund av klippningen så har jag fått tillbaka lite av mitt vågiga och lockiga hår! För er som inte visste så hade jag lockigt hår som liten, och så blir också mitt hår lite mer när jag klipper upp det! Men jag har beställt nu en riktigt bra plattång ifrån Internet, en plattång som används av frisörerna. Fick tipset ifrån cimen som har en sådan plattång, och testade den på mitt hår, och var bara tvungen att ha en egen! Så dagen efter på morgonen beställde jag efter en egen, samt hårprodukter till mitt hår som ska ge håret glans och ge det volym, så nu inväntar jag det bara med posten! :)

Som förmodligen kommer imorgon eller på måndag!

 

Sedan tycker jag det är skönt att jag inte behöve betala någon hyra den här månaden, då jag kände att ekonomin inte skulle gå ihop! Ringde till sofia på kopparstaden idag och fick beskedet att det är ingen betalning för hyra den här månaden och inte nästa heller, men däremot ska jag betala igen i slutet av juli. Men då har jag också jobbat lite, så då kanske man kan använda en del av dem pengarna till att betala hyran där.

 

Men jag tänkte faktiskt försöka bli lite bättre med att förhålla mig med pengar :)

Dock så lurade cimen som har en grupptryckspåverkan på mig lösnaglar idag och lösögonfransar när vi var och handlade på ICA maxi.

Men det blev bara 130 kronor tillsammans, så what a fuck! Men rätt onödigt kan jag hålla med om!

 

Annars håller vi på med B-uppsats ”för fullt” och hoppas på at bli godkänna för examination! Hoppas även på att det inte blir allt för mycket kompletteringar på vår hemtenta som vi gjorde innan den här kursen, som vi får besked på nästa vecka på måndag!

I värsta fall får min lilla ponke enbart komma över helgen nästa helg och spendera med mig, för resten av tiden bör gå åt plugg!! Annars hade vi tänkt att han kunde kommit lie tidigare, så vi fick mer tid på oss att få vara tillsammans!

 

Men planen var i alla fall ifrån början, vilket jag hoppas kommer kvarstå att Tyrone skall komma hit till Falukalaset!:)

Och det hade blivit jätte mys! :)

För då tänkte vi ta en dag till att gå på marknad tillsammans och i affärer :)

Äta en god middag på stan, och avsluta kvällen med lite öl och rix fm festival! Den andra dagen som han skulle tillbringa här blir nog mer tänkt för enbart mys hemma skulle ja tro! :), där vi får mystid! Om vi inte känner för annat. Och sen blire för honom att åka tbx hem, och för mig att fortsätta plugga in i det sista innan sommarn!

 

Sen väntar lite ledighet i sommar, lite jobb, och lite plugg. Bestämt mig för att göra en uppsamlingstenta i sommar, den 22 augusti, och hoppas att kunna få delta i Eksjö stadsfest, att inte min kurs hunnit starta då, utan att jag får gå på det!

Sen i sommar så har jag och pojken planer på att åka till Göteborg över en dag eller två:)

Gå på Liseberg, och äta något gott på kvällen i någon restaurang :)

Kanske att vi hinner med lite stan och lunch dagen efter innan vi tar tåget tillbaka till Småland:)

 

Eller att vi kanske stannar någon extra dag efter att ha bott på Hotel hos hans morbror och hälsar på eller något:), vad vet jag?

Sedan har vi planer för att åka med hans bil över dagen till Västervik, där ja tror de väntas sol och bad, lite shopping på stan, och äta i någon mysig restaurang någonstans!, sen har jag plan för att åka till min mormor i Kristianstad över någon helg, eller några dagar och besöka henne, för att det blev inget besök hos henne förra sommarn och det vat hon lite ledsen över, så tänkte försöka hinna med det denna sommarn!

 

Sen för övrigt så blir det att göra det som faller en in! Slappa förmodligen de dagar man inte pluggar eller jobbar!

 

Sen glömde jag ju ! de viktigaste! Det här med att fia tagit sitt förnuft till fånga! Jag var i veckan och la undan ett gåband! För mina sparade julklappspengar och födelsedagspengar, men ringde häromdagen och sa att jag inte ville ha den! Jag ska istället använda pengarna till att inskaffa mig ett träningskit i form av träningslinne, träningsbyxa, träningsjacka och träningsskor! Och ge mig ut i de fria och gå och jogga! Och besöka gymmet nån gång kanske :)

Det blir NiEce de! Ska bli riktigt skönt när kläderna är inhandlade och komma igång med träningen! Slippa ha ångest över det som hänger över, för man vet att man i alla fall gör någonting för att göra något åt det!

 

Nu ska jag ordna med diverse saker!

Tjing!


2011-05-22
 14:26:38

lack och färdig..

Fias första kommentar till Cimen Hajo efter klockan 18.00 lördagen den 21 Maj.. jag springer innanför dörren och säger hjälplöst(varför gick inte världen under bara?!?)

Så lack på livet, och situationer och omständigheter man lever kring i sitt nuvarande liv.

Lack på en själv att man inte agerar till 100% för att göra någonting åt det..

Man blir till sist knäpp över situationen.

Är det såhär jag vill ha det? Min kropp säger neej.. den har fått nog nu.

Men ändå fortsätter jag att leva i en jävla drömvärld som egentligen är en mardrömsvärld!

 

Tappat fotfästet om livet och en själv.

Orklös. Sömnlös om nätterna. Tappar energi inför skolan. Inför B-uppsats.

Samma sak varje dag. Ingen glädje, ingen lycka i ens liv, bara ständig ångest och ett jävla helvete.

 

Så lack på skiten just nu så jag vill spy.


2011-05-14
 23:22:12

uppdatering

Jadu.. Hur går B-uppsatsen Cimen :P?

Med facit i hand så kanske vi skulle påbörjat den lite tidigare, all förarbete, som att verkligen välja ut ett ämne som man vet skulle kunna vara genomförbart att göra, fast det vet man ju aldrig riktigt helt 100 förens man satt igång, men ändå gått in för det lite mer, kollat upp lite möjligheter till tillgångar till det man vill intervjua, tagit kontakt med människor, och ringt alla telefonsamtal som man behöver ringa, och alla mail man behöver skriva. Och dessutom kollat upp det här med ETIK PRÖVNING!

Det hade underlättat rätt rejält nu i vårt arbete förstår vi.

Men nu vet vi det i alla fall inför uppsats C, om vi e kvar till dess;)

Men det får vi väl tro!

 

Så nu såhär medans alla hårdjobbar med sin B-uppsats så tar vi det lite halvchill, genom att göra oss iordning halva dagarna, ta långa duschar, och låna frukostar:P,

Hårdarbetet kommer väl mer sen när vi fått våra intervjuer.

Men vi ska väl sitta lite imon med syfte och metod osv..

Få ihop nån ”skit” så att säga om det, eller vad säger du Cimen ;)

 

Lite motvilligt så inhandlade jag en kycklingtallrik idag.. Känns inte som jag behöver påfyllnad av så mycket fett efter vistelsen av Tyrone här..

Blev en hel del smått och gott, speciellt dom där mockarutorna med dubbel sats glasyr!

Men men..

Klockan var ju så sent när jag och Cimen hade handlat på ICA, så vi var ju tvungna att ta något snabbt innan musikfestivalen på tv började!

 

Kom i alla fall upp idag innan 11! Var rädd för att jag inte skulle göra det!

Skulle ju skicka iväg blommogram till min far och min mor som fyller år! Eller pappa fyller år idag, och mamma på måndag! Och jag mina vänner, har namnsdag imorgon

 

Mm så är läget. Känns skönt att ha Cimen här i huset faktiskt, blir såhär socialsjuk..

Vill inte vara ensam längre när man lätt kan gå ned till henne eller hon komma upp hit.

 

Pratade med Emmy gumman innan på telefon med, tänkt en del på henne sista dagarna och känner att jag saknar henne och tiden med henne sen förra sommarn!*

Det var verkligen en härlig sommar! Något man kommer minnas länge !*

 

Ha att se fram emot framöver är väl Falukalaset!:P, det är väl de ända roliga som händer, frågan e dock om man kommer hinna gå på det, eftersom vi ska läsa igenom alla våra kursares B-uppsatser och skriva kommentarer till dom.. det heter på nåt fint sätt det vi ska göra, men jag har glömt just nu för tillfället, vad man brukar kalla det.

Jag blir faktiskt lite stressad av att helgen snart är över.. det drar ihop sig för inlämning av B-uppsats, och vi har knappt kommit igång!

Hoppas oss all lycka! Det kan vi nog behöva !

 

Men men, nu ska jag la snart börja se på röstningen, när den här killen på tv vill sluta sjunga!

Hoppas att alla där ute mår gott!*

 


2011-05-01
 00:30:44

jävla skit dag!

Idag var det som om jag inte levde. Min kropp var här på jorden, men min själ var nån helt annanstans…

Det är obehagligt läskigt hur ens värld kan kännas så främmande över några minuter.

:(

Den här dagen vill jag inte att den ska komma åter igen :(

Tror inte jag klarar av fler motgångar:(

Känner mig rätt mätt på det just nu :(

Och alla motgångar har gjort att jag helt tappat motivationen och energin för skolan, så den går ju inte så bra nu heller :(

Å cimens och mitt efterlängtade sommarlov som vi hade tänkt rikta oss in på sen förra sommarn med plugg, blire inge av denna sommar heller dessvärre! :(

Vi kommer nog aldrig uppleva ett riktigt sommarlov!

Och vi har bara ett kvar efter denna sommar, för sex examinerar vi om vi tar oss så långt! :S

Ibland undrar man jue om man ska ta sig hela vägen fram, när ens liv är lika osäkert som storm på havet! Men jag hoppas! Som jag kämpat! Och nån gång vill jag också få vad jag förtjänar! Jag tycker faktiskt att jag förtjänar denna examen! :(

 

Imorgon är det en ny dag i mitt lite halvmulna liv just nu, men hoppas att dagarna framöver kommer ljusna!

Och imorgon innebär tentaplugg, även om själen inte riktigt läckt…

Så måste jag försöka, och jag hoppas för min egna skull att det kan gå hyfsat.

Hoppas att jag kan göra nån tenta framöver helhjärtat och inte halvhjärtat och halvfokuserat.

 

Idag vat de donken mat igen för mig och cimen!:(

Feta jävlar! :(

Uscha! Stod där med min felixpaj i handen när Cimen frågade om vi skulle till donken och hon berättade att de innehöll mer kalorier i min paj än donkenmat.. i alla fall den jag bruka äta. Så då vat det givetvis till donken, stabilt att man faller för grupptrycket! :S

Not!

 

Just nu känner jag bara för att lägga mig tillsammans med min stora lurviga gowsiga hund i sängen! Och gowsa!! Djur är de bästa när man är depp! :(

Men hon e alldeles för långt ifrån mig ! :’(

Så jag får ligga ensam i sängen och tycka synd om mig själv! :(

 

Nähä.. får la börja tänka på att avrunda denna skit dag.. och bege mig till sängen snart..

Så jag inte sover bort hela dagen imorgon.

Och förlåt de som hade behövt tvätta i tvättstugan idag, att jag tog upp tvätt tiden från 3 till 9 på kvällen eller något när jag ändå inte tvättade, och var för ledsen för att ta mig ned och stryka tvätt tiden, och jag behöver fortfarande kläder tvättade :(

Så får ta det någon annan dag i veckan, när vi behöver plugga som mest :(

kram
  Namn: Sofia
  Ålder: 22år
 


    Bloggen ses bäst i Mozilla Firefox
RSS 2.0