2011-04-28
 15:57:26

!

Vill ni må dåligt som jag, låt andra behandla er illa

2011-04-28
 10:03:37

när situationer gör en orklös och suger ut all energi ifrån en

Man försöker och man försöker, men man blir bara ständigt överkörd, fundera på att sluta bry mig, men jag är inte en sådan känslokall människa heller som bara stänger av. Utan jag påverkas väldigt mycket kring situationer runt omkring mig och människor runt omkring mig, men en del saker borde jag lära mig att stänga av och inte bry mig om, sånt som medvetet vill göra mig illa, borde jag inte tillåta, utan bara skaka av mig, och leva mitt liv på mitt sätt, och göra det jag vill..

Får bli bättre på det.

 

Men det är tröttsamt att leva med någonting som aldrig blir bra. Det tar på krafterna.

Och det enda man lever på är hoppet, som hela tiden tynar bort.. allt mer och mer.

När ska man ta ”sitt förnuft till fånga” och inse att det inte funkar. Att det inte gör en gott.

Men det var precis som en klok person häromdagen sa. Det kan ju också göra gott, det har ju bevisats, det är ju bara att man är på ett visst sätt, men när den ena inte vill det, då försvårar det processen.

 

Och då blir det bara jobbigt kvar..

Och det ger mig ingen positivt stötning i studierna, tvärtom. Jag har snarare hamnat efter och tappat orken för skolan.

 

Jadu.. orka


2011-04-27
 12:35:40

ännu en dag..

Kul att man vaknar av att klockan på dörren ringer jätte skarpt, och man vill inte öppna för att man ligger i sängen och halvsover och vet inte vem det är, men sen efterått kan man ändå inte släppa vem de var som har kunnat ringa på, på dörren på förmiddagen. Börja tänka, kan det vara Ivan? Nää.. han brukar ju knacka på dörren när han kommer, kan det vara Elisabeth över mig? Nää, men hon och jag har ju inte pratat eller haft kontakt på dar och evigheter, vad skulle hon vilja? Kan det vari Cimen? För jag hade ju faktiskt skickat ett mess igår om att hon skulle försöka vara här vid 11 tiden så vi kunde gå igenom vad vi skulle skriva om i B-uppsats, men henne ringde jag och hon var hemma, så hon var det inte, kan det vara Emil då? Han skulle ju in på skolan klockan 09.00 på morgonen idag och skriva sitt PM, han kanske var klar nu och tänkte svänga förbi mig spontant sådär efter, men nä? Kan det verklige vari han, hur ska han veta exakt vart jag bor i lägenhetsbyggnaden? Och han värka ju vat sur igår när han slängde på luren, så varför skulle han komma hit idag för? Sen låg jag och lulla lite i sängen, och sen ringde det på dörren igen ett litet tag senare.

Och jag öppnade inte, jag låg ju i sängen och såg för jävlig ut. Till slut hör jag en nyckel vrida om i låset, och jag går ut mot hallen, och in kommer Andreas, bovärden, och där står jag med morgonruffs och sovkläder. Han skulle in för att fixa mitt handfatt.

Men det var ju tur han kom i alla fall, annars hade jag fått ringa efter honom och fråga vart han tagit vägen, han skulle ju vari här förra veckan sa han. Men märkte när jag kom hem ifrån Småland att han inte vari här. Men nu har han i alla fall bytt ut rören till handfatet så nu hoppas jag att de vill hålla sig ett tag, men det känns tveksamt.

 

Annars för övrigt, de känns lite si sudär :(

Och väldigt omotiverad, kanske pågrund av andra tankar i huvudet som upptar min koncentration.

Idag ska även PM:et in för vad vi ska skriva om i B-uppsats, och jag och Cimen började fundera kring ämne igår! Sent ute som vanligt. Idag har vi kommit fram till att vi ska skriva om OCD, tvångssyndrom. Och att vi ska kontakta en organisation i Stockholm och eventuellt åka dit för att få vara med i möten och få tillgång till att göra intervjuer.

Hur realistiska vi är i våra tankar kring en B-uppsats kring detta återstår att se, det är inte ens säkert att det är genomförbart!, men vi måste in med ett PM, och vi får väl köra på det så länge. Och jag tycker i alla fall att det är ett väldigt intressant ämne, och går det få tillgång till intervjupersoner och möte osv., så är det ju jätte intressant! Och jag hoppas på att det går att genomföra! Och att det kan bli en bra B-uppsats.

 

Sen är det tenta till helgen i en kurs som jag pluggat ingenting i! men men.

Nu ska jag duscha, borsta tänderna, diska undan, städa, skriva PM osv osv!

Ha en bra dag alla!

Kram!


2011-04-24
 19:46:33

hembesök :)

 Varit hemma i småland nu sen i onsdags kväll =)

Känns gött att fått ha pojkvännen hos sig innan det, han kom förr förra fredagen, och han var hos mig tills onsdagen förra veckan, då vi åkte tillsammans tillbaka till våra familjer i småland, och här har jag hunnit umgås lite med familjen, och träffat bror som varit hemma från Uppsala, träffat familjen Lindholms och repsketive, och alla barnen :), och sen umgåtts ytterligare med Tyrone såklart. Och sen träffade jag Shelley och Noomi idag. Har haft en fullspäckad påskhelg fyllt med en massa mysiga aktiviteter :), tog med andra ord påskledigt fast tanken inte var sån ifrån första början :P, men skönt har de vari, mindre skönt kommer de la kännas till veckan när jag kommer att behöva ta igen en massa läsning, och nästa helg då det är dags för en till tenta.

Sen måste jag och Cimen komma på till den här veckan vad vi ska skriva om till vår B-uppsats, och det har vi ingen susning om ännu, ingen av oss har väl engagerat oss särskilt mycket kring det där nu när båda vari hemma :P

 

Men i alla fall, idag har vari en mysig dag :)

Solen har skinit på oss, och Shelley, Noomi, och jag gick och åt söndagsbufe på sunrise! Och nog blev vi mätta! Jag som brukar äta två mål mat om dagen, men den här får nog räcka för idag:P, men nu står mamma och gör scones, som jag kanske smakar lite av innan det bär av till Tyrone.

Men det var gott med bufe, och sen ingick det glass och frukt och kaffe till efterätt, så vi kände oss sådär lagom uppblåsta efteråt. Sen gick vi hem en sväng efter det och satte oss i solen på altanen men bestämde oss ganska snabbt för att dra med bilen till Eksjö camping, för å se om minigolfen hade öppnat, det hade den inte, men vi gick ned till bryggan och satte och och badade fötterna och beskådade några andra dårar som redan badade. Och så satt vi vid bryggan och låg vid bryggan i solen och tjötade, riktigt avkopplande faktiskt:)

Efter det tog vi bilen till cahns i Eksjö och köpte varsin slushice, och sen åkte vi hem till mig och satt och tjötade lite med mamma och pappa på vardagsrums mattan framför tv:n, och knäppte ett antal kort, då de såg så kul ut då både katten och hunden tiggde slushice av Shelley och Noomi :P

Sen har dem precis åkt hem nu, och jag ska då hålla mamma och pappa lite sällskap medans dom äter scones, kanske smakar någon själv, men är fortfarande rätt mätt efter maten och slushicen som vi tryckte i oss rätt nyligen, sen funderar jag på å raka benen och sen små packa lite inför imorgon, då tåget går hem emot Falun igen. Nästa besök hemma blir nog till sommarlovet. Kan jag så kanske jag åker innan, men tveksamt.

 

Nu ska jag bege mig, hoppas att alla där ute har det bra och att ni njuter nu av det fina vädret :)

 


2011-04-22
 11:47:46

påsk! :), och hemma i Eksjö:)

För jag e så bra ! =)

Fick en liten påskpresent innan jag åkte hem ifrån Falun mot småland :)

Fick tbx min omtenta i makt och samhälle. Med ett fint U på framsidan ! :)

Känns härligt.., känns som den här tentan kommer jaga en ett ganska bra tag. Och jag kommer nog aldrig i hela mitt liv glömma namnen Bourdieu, Focualt, och Habermas. Creapy!

För övrigt, riktigt skönt att vara hemma igen! Härligt med vårvädret ute! Och dissade faktiskt min oddmolly jacka igår när jag gick ut i de fina vädret på stan och inhandlade mina påskägg ! :P

Blir dock inte mycke plugg gjort, känns som jag lagt det åt sidan totalt nu :/

Inte bra, men e så himla omotiverad just nu, och saken gör de inte bättre att hela familjen är hemma och är lediga, och man vill få tid till att umgås med dem. Och ikväll ska vi grilla med Lindholms, och det var länge sen man såg dom också. Men jag kanske inte blir där hela tiden, för jag kanske ska ut och äta på Amazing taste med Tyrone sen, få se. Men jag trodde ju att vi skulle grilla vid 1 tiden :(, då hade jag ju kunnat vari med och sen gått ut med Tyrre på kvällen, och hunnit med båda två, men nu får vi se hur det blir.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med mina små ”påskäggs” godisar som jag fått mersmak av ! :)

Sen ska jag väl in i duschen och sånt också skulle jag väl tro :)

Se om jag kan få nån läsning gjord eller nåt, men vågar inte lova för möe! :)

”möe” det var länge sen man använde sig av de ordet, men minns jag använde mig mycket av det förr:P, haha, fyfan vilket fult ord! Riktigt bonnigt! :P

Men men tjing tjing på er !:)

Och glad påsk! Hoppas påskharen kommer till er imorgon med stora ägg ! :)


2011-04-15
 16:57:48

tenta gjord

Ännu en tenta avklarad! Tänk om den ändå kunde gå vägen! Då är det bara en tenta efter, annars för övrigt så har jag klarat snart 2 år på högskolan.

Det kändes i alla fall bättre än förväntat tentan, och allting som känns bättre än vad man förväntat sig är bra. Allt man kan göra bättre än vad man tror är bra. Sen om det inte räcker hela vägen så har man gjort allting man kunnat utefter hur situationen sett ut. Och jag har haft ett väldigt häktiskt liv, med massa extrauppgifter efter mig, och pluggning i den kurs man befinner sig i, + tentaplugg till omtentamen, så utifrån hur situationen varit så är jag ändå nöjd.

Nu blir det lite chill med en cappuccino, sen blir det duschen som väntar! Skönt att man kom hem lite tidigare än förväntat idag så man hinner duscha =), skulle ju egentligen skrivit till 6, eller egentligen och egentligen, tentatiden är avsatt till klockan 6, men jag blev klar ovanligt snabbt, har nog aldrig gått ifrån en tenta så pass tidigt. Men de flesta gick ganska tidigt och ovanligt tidigt, kanske också pågrund av att man inte fick svara mer än max 1 sida per fråga på de flesta frågor, inte så konstigt att människor blev klara tidigare än vad dem brukar, annars kan man ju sväva ut och skriva hur mycket sidor man vill, vilket jag brukar vara bra på och vilket jag hade kunnat göra även idag, men det kanske är en bra lärdom också att kunna anpassa sig till de mest relevanta i det man läst och enbart skriva om det, hålla sig till det viktigaste. Lära sig att sålla.

Men det var så kul, för Jossan och dem sa innan tentan att det här skulle gå så bra för mig, för jag är så bra på å sväva ut och skriva mycket :P, sen när jag kom dit så fick jag inte skriva mer än 1 sida max per fråga :P

Men men, nu är det bara och vänta och se hur det går :)

Skönt väder är det idag också!:)

Skönt att våren börjar komma.

Och nu är det snart hemtenta i den här kursen, sen B-uppsats, sen klar för den här terminen! Sen väntar sommarn! Och sen kör vi på 100 % 1, 5 år till, sen tar jag examen! Och arbetslivet väntar på mig! :)

 

kram


2011-04-14
 11:57:07

usch och blä

Kul att man vakna sent idag, har koll på vilka teorier som hör till vilken gubbe! En massa står på schemat idag! Man e inte lite pressad! Men man borde vara van vid det här laget. Men man kan ju vara super pressad, och sen kan man vara super super pressad när man går på högskolan. Och resten i mitt liv suger väl rätt hårt just nu.

Suck.

Ett kyrkbesök till kanske och be lite om bättre tider…

Nu måste jag sätta igång med alla mina bestyr!

tjing


2011-04-12
 16:33:13

Jag har inget sysslolöst liv i varje fall!

Stress stress och åter stress, det är vad mitt liv består av :P

”tur att man i alla fall har tid över för att blogga” :P

 

Idag var det en helt onödig dag i skolan kändes de som! Vi gick igenom något arbete sen igår som dem som hade varit på föreläsning hade gjort, så jag och Cimen kände oss helt lost. Sen efter lunch stack jag pågrund av stressen inför allt jag behöver göra. Jag hade ifrån början tänkt gå på gästföreläsningen som var idag, men jag kände bara de att jag hinner inte.

Sen när jag skulle åka ned på stan så upptäckte jag precis efter att varit på toa och hade gått ut från skolan att jag inte hade någon ring på mig, så jag fick vända för att gå tillbaka och hämta den, och då var det 4 minuter kvar tills min buss skulle gå, sen när jag väl kom tillbaka till toan där jag hade lagt ifrån mig ringen så var givetvis ringen borta !

 

Och en tjej kom precis ut ifrån toan, och jag frågade henne ifall hon hade sett en silver ring, men hon påstod att hon inte hade det:S, hmf…

Så gick jag till receptionen för att kolla om dem hade fått in någon ring, och det hade dem ju givetvis inte! Så blir så arg på oärliga människor ! och som bara tar grejer dom hittar istället för att bara lämna in dem! Jag hade aldrig kunnat göra något sådant! Jag hade inte haft samvete för det!

Så nu är jag utan ring.. och så missade jag bussen, vilket jag inte hade tid med! Så satte jag och ringde Cimen för å berätta vad som hade hänt, hon var någonannatsans då på skolan, och då kom Elisabeth och Magnus och skulle som tur väl ned till stan, så jag kunde åka med dem. Sen gick jag till guldfynd och berättade vad som hänt och undrade om man kunde få en ny ring på försäkringen, och då fick jag papper som skall fyllas i, och det tar ca 2-4 veckor tills jag får en ny ring, och jag måste då gå in och lämna försäkringspapprerna och dem papprerna jag fick nu ifyllda, innan dem tänker börja göra något, givetvis, förstår jag ju..

 

Jag visste att jag nån gång skulle lägga ifrån mig ringen! Så många gånger som jag undrat vart jag lagt min ring även hemma! Och nu hände det! Suck! Det var inte vad jag behövde den här dagen och just nu !!

 

aa.sen sprang jag i alla fall en massa ärenden, han inte med bussen tillbaka vid den tiden jag skulle, så jag fick vänta en timme på stan tills nästa gick hem.

Sen när jag kommer hem står Cimens bil utanför, så jag lämnar av mina inhandlade varor, springer ned till henne och tjötar lite och beklagar mig lite inför all stress! Sen hänger hon med mig upp och vi klär om min soffa i det tyget från Ikea som hon hade handlat åt mig. Så nu är min soffa svart istället för vit, och jag ska köpa hennes svarta panellängder som hon köpte på rusta för någon vecka sedan, för hon ska ha bredare svarta paneler för hon har större fönster, så nu har jag hängt upp dem ena i fönstret i rummet.

Och det är jätte ovant i min lägenhet nu! Och fortfarande har jag inte hängt upp dem svarta panellängderna i köket! Tänk vad lite färg och sådant kan göra !

Jag vet inte om jag trivs ännu eller inte, men det är nog en vanesak. Sen har jag satt upp mina tavlor som jag köpte ifrån gallerix i Januari som legat på golvet emot min väg, så jag har gjort om lite här i min lägenhet. Kul sen när man ringer och berättar för mamma att man gjort om och köpt nytt, och hon säger (kul att du gör det mörkt och svart i lägenheten nu när våren kommer), och då vat jag ännu mer depp :(

Men in med en vit matta här sen ifrån rusta under mitt vita vardagsrumsbord och till den svarta soffan, så kan de säkert ljusa upp lite! Knappt några pengar på kontot heller, och har egentligen inte råd att hålla på såhär och köpa massa saker just nu! :(

Men men.

Var och hämtade ut min biljett hem till Småland idag med, och har knappt någon tid att åka hem nu, men nån gång måste man ju få träffa familjen, och varför inte göra det då under påskhelgen?

 

Min bror kommer hem en sväng under påskhelgen med, så det blir ju roligt å få träffa honom lite, var ett tag sedan, träffade honom sist i julas tror jag det var om jag inte minns fel?

 

Och sen nu väntar snart tvätt tid..

Sen ska jag laga upp lite kassler till middag sen, och sen vare ju veckans seminarieuppgift, och plugg inför tentan på fredag! Sen borde jag dammsuga av golvet här! För det är skit smutsigt! Och sen får jag nog ta fram skurhinken, för när jag kom hem idag från stan så hade soppåsarna ramlat och rester av mat hade trillat ut på golvet! Så det stank i lägenheten, och e massa krabbspad efter min krabbsallad som jag åt för ett tag sedan som ligger på golvet och osar skit!

 

(Y) mitt liv leker!!

Duschen ska jag hinna med också ikväll, eftersom jag har skola imon igen tidigt på morgonen.

Få se hur jag ska få ihop allt.

 

Tyrone kommer på fredag, lär la se ut som en trött zombie då antar jag efter all påfrestning sista tiden!! Men men.. inget att göra någonting åt!

 

Klarade i alla fall tentan i konformitet och avvikelse som jag hämtade ut idag! Skönt det i varje fall! Nåt positivt !:P

Nu måste jag fortsätta med allt jag måste fixa med! Ska klicka upp seminarieuppgiften med och se om jag kan börja lite på den!(Y), hoppas att alla andra har ett något lugnare liv än mig!

Tyrre är och tittar på bil, så han kanske kommer hem och leker med sin nya leksak idag, får la se hur det går!

 

Ha en fortsatt bra dag alla!

Kram!


2011-04-11
 15:50:25

bra start på dagen! not! :P

Är det bra eller? Vaknade i tid för att gå upp och göra sig iordning för föreläsning. Somna om, vakna tio i tio av ett sms som precis skickades från Jossan där de står att hon e utanför och väntar på mig. Ringer till henne och säger att jag försovit mig och at hon får åka igen. Somnar om, vaknar typ vid 1, ligger och pratar med Tyrone till 2..

Nu lagar jag lite pasta till min frysta köttfärssås som jag ska tina upp:)

Sen väntar en cappuccino efter det, och sen dusch, allt efter sina rutiner :P

Sen hoppas jag att jag har motivationen att plugga resten av dagen för det behövs verkligen! Jag skulle ju gjort ärenden på stan idag med !:( men det får bli imorgon! Fast samtidigt har jag tvätt tid imon med, så jag vet inte om jag hinner!:( vad jobbigt allt blev nu! :(

a.. ja, jag hoppas att det löser sig i alla fall!

Nu är pastan snart klar så nu ska jag äta.

Och jag har träningsvärk efter mina 60 sittupps igår och 20 armhävningar! Ajaj ont i magen, ben och över brösten! Men visst var jag duktig säg! :)

 

Och nu ringde precis Cimen, hon är på Ikea i Gävle, så hon ska köpa med klippan klädsel till mig :)

Min vita soffa som numera är typ brun ska bli svart !:)

Och sen ska det nog inköpas en matta på rusta för 400 kronor =), vit :)

Och svarta paneler i fönstret :)

Det blir snyggt det :)

 

Nu ska det göras några sittupps och armhävningar om jag kan efter gårdagens ”Träningspass” sen väntar duschen :)

Kram


2011-04-08
 00:08:59

kyrkbesök och annat =)

Skola seminarium(check) Btw, var väldigt soft seminarie, Jofen hade brutit handleden, därför hoppade Lars-Erik in i hans ställe, vi fick dela in oss i smågrupper och sprida ut oss på skolan och diskutera frågorna till dagens seminarium, han skulle gå runt och kolla av lite. Men det blev mest snack om en massa annat:P, började klockan 09.00, och skulle slutat 10.30, slutade 10.10. Emil haffade mig för att hänga med ned till stan och

Hjälpa honom med att hitta en födelsedagspresent till sin bror (check)

Jag skulle ändå ned till stan i alla fall och springa lite små ärenden, så jag var snäll och sa att jag kunde hänga med en sväng. Gick in till första bästa affären och jag pekade på vad han skulle köpa till sin bror och han köpte det:), och jag köpte givetvis lite jag med :)

Sen sprang jag alla mina ärenden, blev sushi till lunch idag dessutom!

Och sen besökte jag faktiskt Falu kyrka! Häpna mina vänner :)

Jag och Emil fick för oss att vi skulle gå in och se oss omkring eftersom att ingen av oss hade varit inne i kyrkan. Illa faktiskt av Emil som faktiskt har bott här hela sitt liv:P

Så nu har jag sett Falu kyrka, och jag måste faktiskt säga att det var riktigt skönt att få vara där inne! Vi var helt ensamma, de gick några precis när vi kom in. Och det var ljus tända i kyrkan, och sådär helt knäpptyst. Vi satte oss bara jag och Emil tysta en stund och bara andades in lugnet. Jag tände ett ljus för Bengt, mormors man som gick bort nu för 1, 5 år sen. Och jag bad till gud i huvudet om vissa saker. Och jag tror han svarat mig på en sak! Så jag ångrar inte mitt besök ditt idag, och jag skulle lätt kunna gå tillbaka! Det är så avkopplande att komma till kyrkan!

 

Sen pratat med min förra praktikhandledare Gordana (check)

Lagat lunchlådor (check)

 

Det är väl ungefär så min dag har sett ut ungefär =)

 

Nu blir det rostad macka med marmelad och ett glas oboy :)

Sen blire la läggdags i stort sätt skulle jag tro:)

Imorgon väntar fältuppgiftsskrivande tillsammans med Cimen Hajo, och annat plugg!:)

D niEce! ;P

 

kramen

 

 


2011-04-04
 17:20:33

Lite dittan och dattan =)

Sådär! Då var det åter en ny dag igen :P

Ny kurs också! Kvalitativa metoder!

Tur man fixade sociologisk analys sen tidigare då, så att man vet att man ”egentligen” ska vara redo inför den här kursen. Den kommer nog bli rätt svår! Men vi får hoppas på det bästa! Skall göra mitt bästa i alla fall. Har inte tid att försumma mer studier nu.

 

Jag och Cimen var i alla fall duktiga och skulle ta tag i massa gamla uppgifter idag men det visade sig att vi egentligen inte kunde göra någonting av det, även om vi ville pågrund av olika komplikationer. Så vi drog till Plantaget och jag köpte växter och blommor för 360 kronor =), köpte röda rosor i kruka som jag ställd nu på mitt vardagsrumsbord :), sen köpte jag en häftig växt som var som en miniträd i kruka som jag satt på mitt köksbord, och bytt ut emot mina plastbollar :P

Och sen två stycken växter i fönstret i rummet där jag inte haft några växter på länge. Så nu ser det lite hemtrevlig ut :), hoppas bara att jag får dom till att hålla nu! Jag är inte världens duktigaste när det gäller växter :P, och brukar oftast ha lite otur med dom:P, men vi får hoppas på det bästa! :D

 

Btw! Så låg det en present och väntade på mig i postlådan när jag kom hem efter skolan! :)

Det var lilla mammsen som hade skickat en liten present till mig :), för hon tyckte att jag behövde lite uppmuntran! Det behövde jag verkligen! Så ett jätte fint skrivet kort, och sen en blå liten tunnika :)

Jätte fin! Ska väl ha på mig den imorgon kanke i skolan om den passar:), har inte provat den ännu, men tror den skall passa :)

 

Nu väntar duschen, och sedan måste jag laga mat, så jag kan ta med mig lunchlåda tills imorgon till skolan. Har skola hela dagen, från klockan 10.00 på morgonen till klockan 15.00, och efter det blir det väl plugg tillsammans med Cimen :), vi har inte mycket annat till val dessvärre :S, men visst ska vi greja det här ?=), det ska vi väl. Skönt att jag fått sova lite inatt också! Även om jag kom i sängs lite sent, för jag låg å messa med diverse människor!=), men fick i alla fall somna. Det har jag inte gjort dem tidigare nätterna! Så jag hoppas att jag kan somna inatt också! Dock läre väl inte bli så tidigt i sängs idag heller eftersom jag har en del att re i innan sängsdags!

 

Men så äre ibland när man har mycket att stå i !

 

Jag hoppas också att min förkylning kan gå över snart!! Så att jag och Cimen kan börja träna! Känner mig så plöfsig just nu! Inte alls fräsch! :(

 

Såg föresten filmen ”Taken” igår, himla bra film faktiskt, kan rekommendera, jag har sett den en gång tidigare, men jag for lika illa av filmen efter varje gång:(, tragisk film men spännande! Där ser man verkligen vad en far kan göra för ens dotter!

 

Sen kan jag ju säga att jag hade fått alla mina böcker i den här kursen i brevlådan idag också! :), så det var ju skönt att dem hade kommit fram! Att man har böckerna i tid för en gångs skull.

 

Nä nu skall jag fortsätta att styra med allt som jag måste göra=)

Hoppas alla har en bra dag! Solen skiner i varje fall! =)

kram


2011-04-03
 16:33:19

awww!!

Snart min !!:) ;P

snart min !!! :) ;P

2011-04-03
 16:28:11

Tada! Ta mig för den håriga kvinna jag är!:D

Hahahaha!!

Cimen;P

Fyfan, (Tada!! Ta mig för den håriga kvinna jag är!) hahaha..:P

Dryg ;), tänk att vi ska ta examen tillsammans du och jag bruttan;), till sist ändå trots allt motgångigt.., om vi tar oss dit, om JAG tar mig dit :P

Och snart blir vi roommates! Typ i alla fall!!:)

Haha ! Hoppa i sängarna tillsammans och kasta popcorn!:)

3 dar kvar!! Sen faller byggnaden samman här:P


2011-04-03
 16:22:00

känslor och minnen :)

Vad har jag vari nånstans!? :P, ingen musik i mitt liv, såklart man blir depp:P, nu kan jag inte slita mig ifrån datorn när jag lyssnar på skön musik!:)

Kent, utan dina andetag, och Sarah Dawn finer kärleksvisan mm strömmar ur datorn :)

Väcker minnen till liv =), och massa gamla känslor och så strömmar genom kroppen!

Och jag tänker tillbaka på vissa somrar :)

 

Men måste snart in i duschen känner jag:P, så jag kan gå ut och ta en cigg på balkongen, vill inte stå där med flötigt hår och allmänt ofräsch om man möter någon:P

Och måste duscha ikväll med, för imon börja ja skolan tidigt… ny kurs again.. suck..

 

Cimen och jag pratar om att åka till relaxavdelningen i veckan!! As gött! Bastu! Bubbelpool!

Sen ska vi hitta riktig relax! Mina nerver skulle behöva det! Men vet fortfarande inte om det kommer bli av:P, har ju somsagt en hel del plugg….

Men skulle va nice! Och även vinkväll! Med gött sällskap, ljus och musik somsagt !=)
och komma till dimman! :)

 

Och lyssna på lull lull musik!=) så svävar vi till ett bättre liv! :)

Långt kångt bortom våra sinnen! :)

 

Ohh fyfan vilken känsla jag fick nudå! :)

Vill gå på en ute konsert i sommar! En ljummen kväll! Med typ kent musik!:)

Eller typ per gessle!=)

Den känslan alltså! Med ljus uppe i luften runt omkring när mörkret faller=)

Värma mig, och sjunka in mig i någon famn, eller bara sällskap av ett gäng fina vänner! :) och spit!:)

 

Ohh by the way! Såg en jätte söt hund på bloket igår som säljs i borlänge! Och jag vill ha en hund!!!! :(

Super super söt va den!=)))

Ska se om jag lyckas lägga ut en bild på den :)

Men mamma tyckte inte det var sjysst emot hunden om jag skulle ha den här i min lilla lägenhet, och det kan jag ju hålla med om!

Men djur e alltså livet! Finns ingen bättre varelse på jorden! Hunden sviker en aldrig! Den tröstar en när man är ledsen! Och blir alltid glad av att se en! Finns det nåt bättre eller!

 

Ps.Skrivit med Martha också från Stockholm häromkvällen och hon tyckte jag skulle komma till Stockholm och hälsa på snart och de vill jag absolut ! :)

Jag har ju inte ens träffat min ena lillkusin.. det är ju illa! Rent ur sagt !:(

Sebastian lär ju inte ens veta vem jag är heller, den äldste av de två syskonen

 

Ge mig sommar!... ge mig en fit kropp! :)

Haha!

Puss och kram

 

 
  Namn: Sofia
  Ålder: 22år
 


    Bloggen ses bäst i Mozilla Firefox
RSS 2.0