2010-09-29
 23:24:45

Varför högskolan!?

hej mitt vinterland.. nu e jag här!!

Åå jag längtar till julen! Men vart fan tog jullovet vägen!? Sociologisk analys efter jul då!! ”Tummen upp”
dessutom kan jag tilläga att jag beställd litteratur för 1500 kronor idag! "Det känns bra nu" :P
två böcker som fattas!! en fanns inte inne på adlibris! och den andra ville inte ens komma fram i sökmonotorn!
hmmf! får se hur jag löser den biten..

enda jag ser fram emot nu e tills pojken kommer hit näst nästa vecka! det är höjdpunkterna i mitt liv! :)
då jävlar ska det gås ut på restaurang! men den här gången ska jag betala!;)


2010-09-29
 23:22:31

Jag har syndat! :S

Hej bloggen! Jag har syndat!!

Det har varit en jäklig känslomässig dag och mina känslor och mina tankar har både varit här och där, så jag kunde inte låta bli att dra till donken och köpa hem massa fet mat och deppäta!! Men nu jävlar blir det inte donken på ett bra tag !!

 

Kan tilläga att det var jäkligt kallt ute!! Värsta vinterkylan! Mössa nästa, ja tack! (Y)
och seminariet imorgon inställt! gillar vi det!? :-O
upp klockan 8 då!! plugg plugg plugg! "yes nu taggar vi sista dagen före tenta"
kom igen tjejer!! :)

2010-09-29
 23:19:52

Åååå så tar vi nya tag!! åååå så tar vi nya tag! nu tar vi nya tag!!

Yess!! Nu jävlar!! Nu kuggar vi på tentan på Fredag (Y) och sen så tar vi nya tag !

Socialt arbete delkurs 2! Here i comE! Nu jävlar cimen !;)

Ska det bli andra kakor!!

Så hejdå fritids liv ett tag framöver!


2010-09-29
 23:15:51

den kärleken..

Mycket tankar snurrar runt i mitt huvud en dag som denna! :(

Och jag ställer mej alltid samma fråga efteråt. Varför bråka för egentligen!?

Alltså vi alla gör det nån gång ibland, och jag är säker på att många par där ute bråkar, och många bråkar säkert om skit bagateller, men varför egentligen? Det är jue så jäkla onödigt! När man kan älska varandra istället. Rå om varandra. Varför välja att såra varandra framför att ha det bra tillsammans? Speciellt om er relation egentligen är hur awsome som helst! Varför försöka förstöra det då med en massa onödigt gnabb som det inte finns någon poäng i nånstans!? Man förstör bara för sig själv! ”Och jag e väl expert inom det området snart” skämt å siddo, men ändå lite seriöst:P, jag e expert på att förstöra för mig själv! För jag tror inte jag e värd det bästa! För jag har åkt på många nitar i mitt liv och på nåt sätt då fått någon förvriden bild av att jag inte e värd all lycka, jag är inte värld att bli lycklig. Jag vill inte förstöra nånting som gör mig så lycklig. Ibland står man inte ut med sig själv, fler som känner igen sig i det eller?

Tyrone hjärtat. Jag e ledsen för att jag kan vara fuckt upp ibland, men tacksam för att du finns kvar och älskar mig ändå! <3, jag vill dig allt bästa, och all lycka! Du får inte tro nåt annat! Men jag tillsammans med många andra kan betee sig väldigt klumpigt och dumt ibland, och ibland har man inte själv svar på varför. Förlåt för alla gånger jag sårat dig :(

Jag hade varit sjuk i huvudet om jag förstörde något så fint som jag har tillsammans med dig! Tillsammans med dig stannar tiden! :)

Det är bara du och jag i vår lilla bubbla! Allt annat runt omkring existerar inte! Utan det är bara du och jag, i vår lilla fantasivärld och jag vill alltid ha det så! :)

Det finns inga ord i världen som kan räcka till för att förklara hur lycklig jag är över att få dela mitt liv tillsammans med dig <3

Som jag sagt tidigare, du har verkligen gjort mitt hjärta helt igen! Gjort mig hel!

Tack för att du visade mig att det går att älska igen! Och jag har aldrig tidigare älskat någon så mycket som jag älskar dig!

Sen du klev in i mitt liv har du gjort det ljusare! Du har gett mitt liv en mening!

Du har gett mig saker i framtiden att se fram emot! Och sakar som är värt att kämpa för!

Jag kommer att älska dig till den dag då vi tar våra sista andetag! Till den dagen då vi dör!

Får jag bestämma så vill jag alltid att du ska vara en del av mitt liv! Och jag vill alltid vara en del av ditt liv om du tillåter!

Finns ingen annan människa som är så fin i mina ögon som du är!

Jag kommer nog aldrig sluta att vara kär :)

Se det på det här vrickade sättet istället :), all det bråk vi haft, jag skulle aldrig lägga ned sån energi på dig om du inte betydde så jäkla mycket som du gör för mig! :P

Varför bråkar man? Är det bara för att man älskar varandra så sjukt mycket?

Jag vill inte bråka mer älskling! Jag vill bara ha det bra tillsammans med dig!

Jag älskar dig <3


2010-09-29
 23:04:52

hata otrohet!

Satt och tittade på kungarna av Tylösand. Och jag blir så jäkla förbannad! Jag fattar mig inte på puckon som är otrogna emot dom som dom är tillsammans med! Hur fan kan man!?

Hur fan kan man ens ha mage att titta in sedan i ens pojkväns/flickväns ögon.

Åt helvete med otrohet!!, jag blir så fuckt up! Man ska fan inte ha flickvän, pojkvän om man inte kan hålla sig till den man är tillsammans med!

Ahh, blir så jävla pisst! Jag tycker synd om alla som har varit med om otrohet där ute, däribland har även jag varit med om otrohet:P, kanske just därför jag blir så jäkla förbannad med! Men jag hade blivit lika jävla förbannad ändå tror jag! Enligt min åsikt så ska man inte bli tillsammans igen sedan med sin pojkvän/flickvän om han eller hon varit otrogen! Varför sänka sig själv så lågt? Man är värd mer än så!!, en gång otrogen, alltid otrogen! Så är det. Varför fortsätta vara tillsammans med någon som varit och kladdat på någon annan!? Hur kul är det att leva med det sen resten av tiden tillsammans med sin flickvän/pojkvän! Hur kan man nånsin lita på honom eller henne igen!?

Hata hata otrohet!!


2010-09-28
 14:10:26

Tisdag :)

Mitt liv är en enda lång väntan just nu känns det som. En väntan på att få träffa Tyrone igen. Det enda man ser fram emot, och det enda man känner att det finns någon mening med.

Och jag vill bara sova bort dagarna nu, låtsas om som om det inte är någon tenta på fredag :(

Ibland undrar man vad det är man håller på med egentligen? Jag är imponerad över att så många faktiskt söker in till högskola! För det är ju mer än ett heltidsjobb om man pluggar som man ska! Vilket jag inte gjort i den här kursen, så lite får jag skylla mig själv, men det känns ändå surt! :(

Jag har ändå haft mina anledningar till att inte kunnat plugga, och det mest sura är att jag vet att jag egentligen kan! Att jag egentligen hade kunnat fixat den här kursen! Det är det som suger mest ! när man egentligen kan.

För övrigt har jag beställt Sj prio :)

Tänkte att det kanske kan vara bra:P, eftersom att jag kommer göra en hel del resor hem framöver, och då får man poäng när man köper biljetter eller handlar något på tåget, och har man samlat på tillräckligt många poäng så kan man få en tidning :P, eller en kaffe :)

Kanske till och med en smörgås:P, och har du samlat på riktigt mycket poäng så kan du till och med få en gratis resa :)

Så som jag förstått det.

Och medlemskapet på Sj prio kostar dessutom inget och det är jätte enkelt att ansöka om det, bara att gå in på SJs hemsida och följa instruktionerna!:)

Ett tips! Man förlorar ju ingenting på det! Får bara lite extra bonus ju mer man reser och så!:)

 

Nu sitter jag och dricker min dagliga caupuccino, och ska se om jag kan få någonting gjort efter att jag avslutat den. Hoppas alla har en bra dag! Åhh jag längtar tills det är kväll igen så jag kan få gå och lägga mig och sova igen!


2010-09-27
 15:51:03

Måndag :)

Hej bloggen :)

Idag kom jag upp sent igen på morgonen! Så jag han inte äta någon frukost! Han bara fixa mig iordning för att åka till skolan. Jag han heller inte prata med älskling på telefon :(, men men så blir det ibland. Så jag fick köpa en dyr macka i cafeterian istället, och den var inge god! Mackan var så jävla stor med! Så den var knepig att äta! Sen sa Malin att det var hästkorv på mackan så då vat jag inte så motiverad till att äta den heller! Stackars hästar! :(

:P, Sen satt vi och gjorde fält uppgiften jag, Malin, Jossan och Cimen. Gick ju hyfsat snabbt ändå! :)

Men vi lär nog få komplettering på den. Ingen av oss var särskilt motiverade av att göra något stort av uppgiften, vi känner att vi har massa annat att koncentrera oss på nu! Men nu har vi i alla fall gjort den och skickat in den till Hans-Erik. Så nu får vi la se vad han säger om den:P, Vi skrev inte ens så mycket som man skulle skriva, men samtidigt ville han ju inte ha en massa ordbajsande heller:P, och det fick han inte heller :)

 

Usch jag e så trött på å laga mat nu för tiden! Och jag e ju så jäkla tråkig med och varierar mig mellan 4 rätter typ! Så är grymt trött på skiten! Så det fick bli en grillad kyckling till middag tills ikväll :P, och sen blev det donken till lunch :P, jag orkade inge annat! :P

 

Måste tillägga också att caupuccinon i cafeterian är mycket godare än caupuccinon i kaffe automaten! Men dock dyrare :(, fundera på å skaffa ett kaffe kort ändå i cafeterian! För det är lätt värt det! :)

Ska nog göra det imorgon :)

 

Sen har jag suttit och letat litteratur inför den nya kursen också! :)

Och kommit fram till att all litteratur i delkurs 2 i socialt arbete kommer gå på ca 2000 kronor! Så då insåg jag att jag inte är så rik längre den här månaden! :(

Kommer nog gå back ! sen har jag beställt en lampa med för 600 kronor som inte går avbeställa nu! + att jag hade tänkt åka hem  till småland en vända i oktober om jag har möjlighet! Så det blir nog till att nalla ifrån sparkontot igen! Skit trist! :(

Men men.

Hoppas att jag kan få hem nästan alla böcker i tid till den här kursen den här gången i alla fall! Så jag kan komma igång med läsningen direkt! För hinner inte spilla mer tid nu! Speciellt inte om jag kuggar i socialträtt 2 nu som jag har tenta på, på fredag! Vilket jag förmodlingen också tyvärr kommer att göra!:(

 

Socialt arbete delkurs 2 ska dock i alla fall bli intressantare läsning än socialrätt 2. även om det är mycket böcker! Det känns ju iorförsig! Men förhoppningsvis får vi lite bättre instruktioner i den här kursen på vad vi ska läsa med! Då känner man ju att man vet att man fått saker gjort om man vet att man läst på rätt saker! (Y)

 

Måste även maila gunilla nu kom jag på angående tentan efter jul. Hoppas jag kan slippa behöva göra den då men även få hoppa på sociologisk analys 2, för jag känner att det blir lite häktiskt att ta igen alla tentor efter jul. Man vill ju inte sitta hela julen i böckerna, utan man vill ju hinna vara lite ”jul ledig” och få spendera tid tillsammans med ens nära och kära! Men vi får se.. ska maila henne nu och se vad hon säger!

 

Idag skiner i varje fall solen ute! Skönt! I morse var det riktigt kallt, typ nästan minus grader! Så det börjar kännas vinter här i Falun! Brr!

 

Planer för resten av dagen är annars: diska undan disken, duscha, prata med föräldrarna på telefon, prata med älskling på telefon, plugga lite själv, eventuellt kommer cimen hit ikväll och då ska vi plugga lite och sen kanske avsluta med en film. Eventuellt om hon kommer hit så blir det kanske att hon sover över, för vi ska upp tidigt imorgon på seminarium.

 

Sådär. Nu har jag inte mycket mer att förtälja om dagen hittills. Nu ska jag maila Gunilla, sen ska jag in i duschen!

Ha det bra!:)

Kram/ Fia


2010-09-26
 23:09:42

kärlek <3

Att älska någon och att älskas av någon är det vackraste som finns!<3

I dina armar kan jag inte vara tryggare :)

I dina armar kan jag inte bli varmare kring min själ.

I dina armar kan jag inte bli lugnare

I dina armar kan jag inte må annat än väl.

 

Jag är så lycklig att jag vågade mig in på kärleken igen! För hade jag inte gjort det, så hade jag aldrig träffat dig! Och sen jag träffade dig så har du gjort mitt hjärta helt!

Fyllt det av en massa kärlek som kommer att finnas där och bestå för dig, resten av mitt liv!

Min kärlek kommer aldrig att dö för dig, jag kommer för evigt att älska dig!

Och du kommer aldrig nånsin behöva någon oro inför att jag kommer lämna dig!

Du gör mig helt varm när jag ser dig le :)

Jag har så mycket som jag har att ge.

 

Jag har haft en så mysig helg tillsammans med dig :)

Och jag blev så glad när jag såg dig komma ut ifrån tåget älskling!:)

Jag visste att du var fin, men hade nästan glömt bort hur fin du e! :)

Du var så fin när du kom gåendes emot mig!:) och jag var så glad ! :)

Du gör mig alltid så glad ! :)

Det var den underbaraste pussen också på länge, den där första pussen jag fick när vi möttes utanför tåget :)

Och sen efter det har jag bara njutit av varje sekund av din närhet :)

Du är helt underbart, och jag är så lycklig som har dig :)

Jag kan inte sluta lee när jag är med dig, eller när jag tänker på dig :)

Och jag tror det kommer bli perfekt sen när vi bor ihop älskling :)

Jag känner det på mig :)

We are a perfect match ;)

Jag kanske stavade fel där men ändå:P

Av resten av mitt liv ska jag ägna åt att visa hur mycket jag älskar dig och vad du betyder för mig :)

All min kärlek till dig Tyrone <3 / Din Fia


2010-09-21
 22:50:13

dagens positiva och dagens negativa

Dagens positiva:

 

Jag och Cimen tog oss ändå till skolan och fick lite gjort (Y)

Jag köpte mina krukor på ICA maxi :)

Jag köpte min elfluga :)

Jag beställde efter min ”nystan lampa”

Jag fick ett nytt ICA kort :)

Fick prata en sväng med mormor, det var trevligt :)

Fick as söta sms ifrån älskling inatt :)

Jag får göra min praktik i Eksjö

 

 

Dagens negativa:

 

Jag var trött på morgonen:P

Hamburgaren på mc donalds var inte god:(

Jag fick en låda med rustik ljus över huvudet på mig :P

Fick inte höra ifrån min älskling ikväll :(

Har inte hunnit förbereda mig inför seminariet imorgon

Börjar få ont i halsen

Fanns inga platser i datasalen så kunde inte skriva ut fältuppgiften som cimen och jag egentligen hade behövt påbörja

Hittade inga växter att sätta i mina nya krukor :(

Mina blommor i mitt fönster håller på å vissna :(

Jag har massa sopor ståendes som jag inte orkar ta ned:(


2010-09-21
 19:26:07

Tisdag..

Jadu.. vilken dag, vart ska jag börja!? Jag och cimen tänkte skriva ut rättsfallsuppgiften i datasalen för tanken var att vi skulle sitta med den idag. Den ska ju snart var inlämnad somsagt! :S, och jag vet en som inte kommer få in den i tid! Kommer säkert få in den efter att kursen är avslutad och blir förmodligen inte godkänd i kursen! Fast det blir jag ju visserligen inte heller ifall jag kör på tentan, vilket är ganska uppenbart nu att jag gör! (”Y”), men vi kunde ju inte skriva ut något rättsfall för hela data salen var full,  men i alla fall.. jag satt och läste klart LVM, och förde lite anteckningar, sen gick vi igenom en gammal socialrättstenta jag och cimen. Gick på det lite ytligt med lite egna resonemang och så, gjorde väl ingen djupdykning i lagboken direkt.

Haha, men det är inte alltid lätt att plugga tillsammans med cimen!:)

Haha fast det var mitt fel ifrån början. Jag satt och var stressad över att jag inte skulle hinna med mycket plugg nu den här veckan och helgen, Och även inte på torsdagen för efter skolan måste jag ju typ handla och raka benen och massa.

Och så säger cimen ( a men visst fia, prioritera raka benen före tentan)

Och jag slänger fram benen och säger ( haru sett hur dom ser ut eller? ) och cimen slänger fram sina och vi sitter där och jämför vem som är hårigast !:P, haha LOL!

Sen när vi kommit över det skrattanfallet så försöker jag sätta fingret i boken där jag slutade sist och försöka sätta mig in i det jag läser igen och så plötsligt från ingenstans så öppnar cimen sin mun och tittar på mig gradalvarligt precis som om det var något alvarligt hon ville ha sagt. Och så sa hon ( Sofia!?..) jag: ja vad är det cimen?

Cimen: Jag har sett dina rakhyvlar! Och jag köpte sånna igår, dom är inge bra)

Ni kanske har svårt att hänga med i det roliga, men det roliga var cimens blick i hennes ögon, hon pratade om rakhyvlar som om hon pratade om någon som hade gått bort eller nåt:P,

Cimen säger: ja dom är alldeles för vassa! Du borde köra med sån här ladyshave! För du brukar väl köra med dom här med färgade skaft? Såhär rosa, blå och så?

Sofia säger: jo

Cimen säger: använd kill rakhyvlar, jag brukar låna min brors!

 

Sen vat det några minuters skratt där igen.

Åter igen försöker jag fortsätta min läsning där jag slutade sist.

Och så går det inte många minuter förens cimen öppnar munnen igen och säger: (fia, vad ska du äta på donken då?)

Och så går vårt pluggande när vi är tillsammans!:P Men jag tycker ändå vi fick lite gjort i alla fall! :), så helt kassa var vi ändå inte:P

 

Så småningom gav vi oss iväg på lunch mc donalds. Jag åt en hamburgare faktiskt för en gångs skull. Dissade mina chicken mq nuggets, och det var en stor miss kan jag säga! Det gör vi inte om! Ska det ätas hamburgare ska det ätas på sibylla, eller max har jag hört talas om på ryktesvägar via min far! :)

Eller hemburgare på grillen i Eksjö, det är inte helt fel det heller! Hamburgare på mc donalds är blää!

 

Sen åkte vi förbi ICA MAXI, jag laddade med 4 liter cola i kundvagnen eftersom jag har en viss Tyrone som kommer på besök! Så lika bra och fylla kylen!:)

Sen köpte jag dom där krukorna jag hade tittat in för ett tag sedan! Men när jag kommer hem så upptäcker jag att jag inte vet vart jag ska placera dom!:( så då vat jag lite depp.. dessutom hittade jag inga växter som passade till krukorna, så dom får jag köpa vid ett annat tillfälle, för växterna här hemma är för stora för dom nya krukorna jag köpte!

Och sedan fick jag ett Nytt ICA kort eftersom jag tydligen tappat bort gårdagens! Så det vat ju bra! :)

Efter det så var klockan så mycket så vi tyckte inte det var någon lönt att åka tillbaka till skolan å plugga som först var tanken. Ciya, cimens bror behövde även bilen. Så vi drog ned till stan så jag kunde köpa mig min elfluga som jag väntat på i några dagar nu :)

Vet dock inte vart jag ska placera den heller märker jag när jag kommer hem!?:( men nu har jag den i alla fall!:)

Sen får jag veta priset på ”nystan lampan” som jag också förälskat mig i.

599 kronor kostade den, så en sådan beställde jag! Jag trodde den skulle kosta typ mellan 700-1000.

Så dom ska ringa mig när dom fått in den, det blir awsome! Göra av med ännu mer pengar! Yey! :)

 

Sen åkte vi till mig, bar upp alla kassar. Sen har jag försökt få tag i min pojkvän men misslyckats :(

Så det är jag ju lite ledsen för men inte mycket jag kan göra någonting åt!:(

Så.., jag får la slänga mig i duschen snart. Äta lite mat, hinner jag så kolla över uppgifterna inför seminariet imorgon, annars gå och lägga mig, hoppas på att få sova, och hoppas att jag hör från honom imorgon.

 

Mormor ringde mig en sväng här innan också, så jag pratade lite med henne. Hon hade varit lite less på hennes situation lite och inte orkat ringa, men idag tog hon sig i kragen allt sa hon. Det är synd om henne, hon har haft så mycket sista tiden. Och hon har tydligen jätte mycket hjälpmedel just nu! För er som inte vet så har hon gått och brutit höften, så det blir ju en rätt stor omställning i vardagen med en massa nya hjälpmedel och främmande människor som ska springa och hjälpa henne!

Men hon är en strong tant! Så hon kommer nog snart på benen igen! :)

Yess yess! Nu ska jag avrunda för nu ser jag att klockan drar iväg!

Hoppas alla ni andra där ute har det bra!:)

Stor kram!/ Fia


2010-09-20
 23:57:43

Måndag :)

Hej bloggen :)

Idag har det varit fullt upp! Dock så har dagen inte fyllts med så mycket pluggande för jag har inte hunnit med det! Jag förstår inte varför det ska ta sådan tid att tvätta!? Men det är ett himla spring upp och ned hela tiden för å kolla tvättmaskinen, för man kan ju inte se på dom när dom är färdiga! Sen ned igen för och hänga upp tvätt i torkskåpet, och in med kläder i torktumlaren, och sen upp till lägenheten, fixa nåt emellan, ned igen för och kolla om det är torrt! Det tar tid faktiskt! Man kan tro att allting där nere sköter sig självt, men det gör det faktiskt inte:P, haha.

Jag hade hunnit så mycket mer idag ifall jag inte försov mig! Men det gjorde jag ju såklart, fast jag var så bestämd med igår att jag inte skulle göra det:P, Sen har jag hunnit med och äta lite lunch och lite middag idag, duschat och handlat. Skit jobbigt och handla när man inget körkort har och kan ta bilen och packa in alla varor där. Utan man sätter sig på sin lilla cykel och trampar iväg och håller på å bli överkörd varenda gång bara för jag inte orka stanna för bilarna. Och sen cyklar man hem med en kasse på varje handtag och en i cykelkorgen, toalettpappret på packethållaren tillsammans med handväskan:P

Haha.., ja jag har det inte lätt :P

Och jag blir alltid lika förvånad över hur det kan kosta så mycket att handla!? Man tycker ju att man inte alls handlat mycket mat direkt!? Utan det är massa annan skit som man behöver, typ tvättmedel, duschkräm, sminkbortagningsmedel, och toalettpapper och en massa annan jävla skit!:P, men men. Fixade i varje fall ett ICA kort idag, jag tänkte det kan ju vara smart eftersom jag handlar här jämt! Och jävligt mycket! Så kan jag kanske tjäna lite på att ha ett ICA kort. Men sen när jag kom hem så hittade jag det inte längre :(

Så måste ha glömt det i affären eller tappat det på vägen hem eller något ?:( lite trist, eftersom jag handlade för så jäkla mycket idag! Men jag får la helt enkelt fixa ett nytt nästa gång jag är och handlar då:)

Imorgon ska cimen hämta upp mig här klockan 10! Tanken var att jag skulle sova idag klockan 10 också, men så blev det ju självklart inte! Men ska bara skriva klart min blogg nu, sedan ut och röka, sen i sängs och prata med älskling innan jag somnar:)

Men i alla fall.. Jag och Cimen tänkte i varje fall försöka slå ihop våra kloka huvuden imorgon och se om vi kan få någonting gjort! :)

Luncha blir det nog på donken imorgon eftersom jag inte orkat förbereda någon lunch !:)

Sen hoppas jag att vi kör plugg ett tag till efter lunch så man kan känna att man i alla fall lagt manken till lite i den här kursen!

Sen kan man med gott samvete efter en hel dags plugg gå hem och kanske vara lite ledig! Tror det kan vara ganska bra ibland att faktiskt sitta på skolan och plugga! Man blir så distraherad här hemma! Visserligen blir vi det ibland jag och cimen i skolan också, när vi tröttnar, så tittar vi bara på varandra och sen bara ( ähh vi drar det här var segt)

Men jag hoppas vi kan ha lite mer disciplin;) den här gången.

Kanske att jag sen efter en hård plugg dag kan få åka ned till stan och köpa mina lampor som jag blev förälskad i efter bion för några kvällar sedan ! :)

I alla fall ska en av lamporna köpas, den för 200 kr :), en elfluga, en liten variant! Dom är ju så mysiga ! eller hur :)? Bäddat för mys ;)

Sen ska jag kolla vad ”garnboll lampan” kostar! Dom är så snygga!! Vill ha en sådan svart i taket! För i taket nu hänger en söndrig lampa som var i lägenheten när jag flyttade in! Inte för att man tänker så mycket på den, men den här ”garnboll lampan” för ju hela rummet! :) snygg inredning! Me like! :)

Jepp! Sen fick jag veta idag att Tyrone min älskling fick ha sin praktik plats här i Falun! :)

Så nu får vi bara hoppas att han får tag i något svetsarföretag här som vill ta emot honom, för då får jag ha min älskling här länge!! :)

Och pyssla om honom! Det hade ju vat awsome eftersom vi inte är bortskämda med att se varandra allt för ofta!

Dessutom kommer han hit på Torsdag och då blir det massa mys! Ska pussa på honom en massa! :)

Men nu ska jag ut och röka, sen ringa min älskling och sen bums i säng! God natt alla! Sov gott! :)

Kram! :) / Fia


2010-09-19
 17:55:46

öppna din dörr

Öppna din dörr, Med Tommy Nilsson?? Vafan? Smörig låt?! Men vafan ändå.. titta på texten, ändå jävligt fin! Me like!

 

Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Så börjar livet här till slut
Vi gråter vid som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr...

Ge av dig det du vill ha av mig
Och säg att jag får alla förlorade år

Jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

 


2010-09-19
 00:15:10

kärlek..

Det är inte alltid lätt att älska nån. Och det är inte alltid en självklarhet att älska.

Det är inte alltid självklart lätt, men det är inte alltid heller självklart att hitta någon där man känner att det klickar. När man gör det, så är det de finaste som finns, att kunna sakna, längta och älska en annan människa så mycket.

Kärlek kan göra ont även det gånger man funnit kärleken, kärleken kan ibland göra en galen och få en till att göra galna oförklarliga saker.

Kärlek är något skört och något man måste vårda.

Kärlek är också underbart när det känns som bäst.

Att få dela äkta kärlek med någon är det vackraste som finns.


2010-09-19
 00:01:56

.....

Hoppas på en bättre dag imorgon..

2010-09-17
 12:53:30

Fredag

Sitter här och klockan har hunnit bli snart 1 och jag har som vanligt fortfarande inte kommit igång med pluggandet. Detta bådar inte gott! :(

Jag är så slutkörd i hela kroppen att jag inte vaknar helt när klockan ringer, utan jag stänger av den i sömnen, men lyckas konstigt nog alltid vakna kring 12 tiden. Det är typ den tiden jag har gått upp på sen jag kom till Falun:P, lite skillnad på hur jag levde innan sommarn, då ringde klockan vid halv 8, 8 och jag gick upp, satte mig med böckerna, men då var jag mer motiverad och allting. Jaja nu är det som det är, gilla läget och gör det bästa utav situationen! Jag hoppas verkligen också att jag kommer kunna göra det bästa av situationen! Att jag verkligen sätter mitt arsle på stolen och pluggar!! Och inte gör massa annat nu när jag ligger så mycket efter och måste plugga!!

Och jag får ju även tänka att jag pluggar ju mycket nu för att sedan kunna träffa Tyrone! Jag har ju ändå inget bättre för mig här så jag kan lika gärna plugga, men ibland är det svårt att få motivationen ändå!:(

Även om man vill..

 

Jag hoppas nu att dagarna framöver i alla fall kan bli bättre än gårdagen! Gårdagen var skit! Jag har i alla fall betalt alla räkningar och skulder och skit nu som jag har varit tvungen att betala på! Jag e typ pank och får inte pengar på länge, så har fått ta ifrån mitt sparkonto som bara sjunker hela tiden!

Fått en fält uppgift med som vi ska göra, vet inte riktigt hur jag ska hinna med den? Men det måste jag.

Och sen har nya schemat för socialt arbete 2 kommit ut, och det har jag inte vågat titta på ännu. Måste snart dessutom börja beställa böcker till den kursen om vi får veta vilka böcker vi ska ha.

 

Jag längtar bara till julen nu! Även om det kan bli en intensiv tid med plugg över julen så längtar jag bara för att få komma hem och bara vara nära alla mina närmsta som betyder så mycket för mig! Det skulle betyda så mycket att bara få vara i deras närhet, även om jag inte kommer ha tiden att sitta ned med dom jämt och umgås. Bara känna att man är omringad av människor som man älskar.

 

I helgen blir det bara plugg som det ser ut som nu! Måste ta igen en massa läsning! Nästa vecka tror jag att vi kommer ta tag i fältuppgiften! Cimen och jag har i alla fall sagt att vi ska ha intensiv plugg vecka där! Men det jag inte tror hon tänkte på var att vi har heldagar tisdag och torsdag i skolan! Men vi för köra på ändå! Vi har inte mycket annat till val just nu om vi ska ha ens en chans att eventuellt lyckas i den här kursen.

 

Usch känns som jag håller på att bli förkyld för övrigt:( , vill inte det, vill vara frisk nu när Tyrone kommer och hälsar på nästa vecka på Torsdag. Men det känns lite som om alla går och blir förkylda nu! Det är väl när vädret slår om och så.

 

Nu ska jag dricka min cappuccino sen ska jag plugga eller göra mig iordning först, nåt av det:)

Ha en bra dag, kram / Fia


2010-09-15
 19:08:52

uppdatering onsdag :)

Idag har jag hunnit med att gå på seminarium :) var i alla fall där en timme:)

Jag har varit nere på stan och köpt ett par skor:), en ring och på ringen är det bokstäver där det står (l o v e ) och så hänger det ett litet hjärta :), och sedan två stycken växter till min antika kruka som står på vardagsrumsbordet, för mina gamla växter som stod där i tidigare under sommarn hade vissnat under tiden som jag var hemma i Småland. Så jag var tvungen att köpa nya, så det blir lite hemtrevligt i mitt lilla krypin :)

Sedan har jag hunnit äta en kyckling meal från sibylla :)

Har pratat med Tyrone i telefon flera gånger.

Har städat toaletten :)

Tagit kort på mina nya dojor som jag ska skicka till mamma sen.

Pratat med mamma i telefon med två gånger :)

Pluggar lite SOL, snart kan jag väl den lagen utantill kan jag tänka mig:P, det roliga är att ingenting av det jag läser har vi tagit upp än så länge i den här kursen, så jag vet inte riktigt om jag är ute och cyklar:P, men jag hoppas inte det.

Ikväll står det på menyn: Halv åtta hos mig som börjar om en halvtimme, sedan idol klockan 8. prata med Tyrone nån mer gång under kvällen. Kanske att jag gör något armband eller något pyssligt, brodering eller nåt. Och ifall klockan inte blir för sent och jag hinner så kanske jag sätter mig igen och läser lite till i lagboken.

Sen blir det sova! Så jag inte kommer för sent i sängs. Imorgon struntar vi i semiariumet jag, malin och cimen, istället blir det självläsning här hemma. Cimen kommer hit på kvällen, vi ser säkert idol tillsammans, men vi ska i alla fall se på film :), antingen hyra eller se nåt på tv, eller nån av mina filmer, det blir nog bra det! :)

Sen är det ingen skola på fredag, så det blir självstudier, och sen blir det självstudier hela helgen! :)

Sen är det inte långt kvar till tentan :( , och hur långt har man kommit då:P?

Det är heller inte långt kvar på söndag tills Tyrone kommer, det blir kul :)

Då får jag ta ett litet break ifrån studierna, så det gäller att jag ligger i nu innan! Nu får jag ta tag i mig själv. Men jag känner mig ändå lite stolt över dagens insats, ändå läst en hel del, även om jag fortfarande skulle kunna läsa mycket mer! Nu ska jag ta och diska undan lite disk ifrån mitt mellanmål som jag tog här för en stund sedan, och sen är det nästan dags att tända lite ljus, för nu mörknar det ute :)

Puss och kram alla!


2010-09-15
 15:14:08

onsdag :)

Försov mig idag igen:P, vaknade tjugo över 9, och cimen skulle hämta mig här vid kvart över 10. men men jag han ju ändå, så det vat ju lugnt, fick dock inte i mig mycket tillfrukost, men det gick ju ingen nöd på mig:P

Väl framme vid skolan så kom vi inte in i byggnaden, det visade sig att gymnasieeleverna hade studiedagar:)

Så vi stod utanför och frös, sen dök våran lärare uppe som vi inte sett tidigare, han kunde heller inte komma in med sitt kort, så han sprang några varv runt huset för och se om han kunde ta sig in någonstans, men lyckades dessvärre inge vidare. Så han fick springa tbx till högskolan för och se ifall han kunde få tag i någon kod så vi kunde ta oss in, så vi fick stå utanför gymnasiet ytterligare ett tag till och stampa otåligt med fötterna. Och jag bara tänkte på att jag var tvungen att köpa nya skor när jag stod där med söndriga ballerina skor och frös om fossingarna.. :P

 

Läraren bortom räckhåll, men efter ett tag dök han upp tillsammans med vaktmästare, men som dock heller inte lyckades få upp dörren in till skolan. Han var tvungen att ringa några samtal på sin mobil, och till sist attans kom vi in! :P

 

Väl inne i salen där vi ska vara presenterar sig vår nya lärare med sitt nanm och att han är kursansvarig i den här kursen men kan ingenting om kursen. Och förstod inte varför han hade blivit placerad som kursansvarig.

Så det var ju en bra öppning för att få vårt förtroende:P

 

Killen var resten av tiden rätt stressad och det känndes som han pratade in tiden som vi gått miste om när vi stod utanför skolan.

Jag, malin och cimen tittade på varandra med uppgivna blickar. Och gick därifrån efter en timme.

Våra kära socialarbetare som satt kvar såg häpna ut och frågade (ska ni gå nu?)

 

Ja.. Vi drog ned till stan jag och Cimen, jag var tvungen att hitta ett par skor, för jag kan inte längre gå i mina ballerina skor! Så mitt mål var bara att hitta någonting som jag kan i alla fall tänka mig att ha på mig så länge tills jag hittar något bättre.

Hittade ett par skor som jag tog på öppet köp. E väl ändå ganska nöjd med dom.. Får ta lite tid och känna mig in i dom. Det är ju två veckors öppet köp i alla fall.

Tänkte ta ett kort sen och maila över till mamma, det är ju alltid skönt att ha sin mammas åsikt kring saker:)

Ibland! :P

 

Vill hinna med och brodera lite ikväll, jag jobbar på en julklapp nämligen till en ;) + att det är så jäkla rogivande att bara sitta med handarbete ! jag tycker faktiskt det! Kanske låter något gammalmodigt! Men det är faktiskt avkopplande!

Sen måste jag ju givetvis plugga också!

Jag och cimen drog förbi Sibylla! Så lunch har jag fått i mig nu, och grillspett och potatis gratäng sen igår ligger i kylen! Så nu kan ingenting hindra mig ifrån att plugga egentligen!

Cappuccinon är snart uppdrucken, ska bara ut och ta en ”efter kaffe cigarett” sen städa undan all skräpp här rå.. plantera växterna jag köpte på stan, och sen sätta igång plugget! :)

Sitta i några timmar, och sen ta lite ledighet ikväll framför tv:n med brodering:)

Awsome! Nu måste jag avrunda om jag ska få någonting gjort idag med studierna! Ha det toppen alla!

Kram/ Fia

 


2010-09-13
 15:32:37

idag är Måndag :), kom inte på nån bättre rubrik ;)

Sådär :)

Nu har jag läst ganska ingående om LSS, får hoppas att någonting har stannar kvar i minnet på mig :), Får la sätta mig sedan vid nåt tillfälle och testa mig själv hur mycket jag kommer ihåg av det jag läst:)

Men just nu känner jag att jag måste gå vidare ett steg i läsningen. Så nu ska jag strax påbörjar läsningen om SOL, det ska vara liknande som LSS, så det kanske står mycket samma saker. Sedan har jag lät lite på den länken läraren la ut där det stor lite allmänt om socialtjänstens uppgifter :)

Så jag har i varje fall öppnat böckerna idag och faktiskt suttit och fört lite anteckningar, och då känner jag mig genast bättre till mods:)

Även om jag säkert kunnat suttit mer tid sammanlagt idag. Men man måste ju börja nånstans! :)

Och jag får la mjukstarta lite då även om jag nu 2 veckor in på kursen skulle behöva göra en rivstart! Men men, jag gör så gott jag kan utifrån dom förutsättningarna jag har. Jag gillar det ordspråket:) av nån anledning:) hehe.

Tänkte suttit nästan effektiv tid till klockan 6 idag. Men det är lite skönt att göra lite små saker emellan, och nu kände jag att magen var lite hungrig, eftersom jag åt väldigt lite till lunch idag, så då var jag tvungen att sätta på lite vatten på spisen, och så tänker jag koka mig en majskolv, lite lätt mellanmål innan jag börjar med maten lite senare, vad nu det blir? Man måste ju ta hand om sig själv också, är man hungrig så är det ett tecken på att man behöver äta, och att man behöver lite ny energi för att kunna focusera sedan den sista tiden på studierna:)

 

Idag ringde min handledare mig :)

Det var roligt att prata med henne, det känns alltid så spontant och bra! :)

Hon hade haft en bra sommar, och varit iväg till Spanien och Öland:)

Så hon hade haft 4 veckors ledighet, men hon tyckte tiden sprang iväg fort. Det brukar ju vara så dessvärre. Men man får vara tacksam för det lilla man får :)

Så nu fick jag hennes rätta mail adress, jag har ju haft en felaktig tidigare och en rätt, och jag har inte vettat vilken av mailen hon använder sig utav, så jag har inte kunnat maila henne. Men nu har jag rätt mail adress i alla fall:) och det är ju tur det! :)

Kul och prata med henne och följa upp vissa fall vi hade under tiden jag var på praktik, höra med henne hur det har gått och så:), spännande och roligt :)

 

Nu slutar snart min älskling skolan! Skönt för honom! :)

Jag måste dock sitta och plugga lite till idag innan jag ger mig! Sen ska jag in i duschen, och om jag hinner ska jag iväg och handla lite och så, och sen laga mat, och se idol ikväll om det är? Nån som vet?.. prata med älskling i telefon.. plugga lite kanske, brodera kanske, det är lugnande faktiskt:) och sen i sängs inte allt för sent! Måste börja sköta om mig själv lite bättre! Så att jag orka upp imorgon hyfsad tid så man hinner med mer utav dagen! Idag ställde jag klockan på 10 men somnade om och gick upp vid 12! Jag har inte tid för detta känner jag nu när jag hamnar efter så mycket! Men men, gjort är gjort. Jag har ändå fått en del gjort idag i alla fall hittills och dagen är ju fortfarande inte slut :)

Så det blir säkert bra med den saken!:)

 

Ändrade seminarietider, så nu går jag i skolan onsdag, torsdag..

Och ska försöka leta rätt på Eva på Onsdag med för att prata med henne angående min praktikplats i småland. Nu hör jag att det börja koka på spisen, så nu måste jag springa! Kanske gör en uppdatering här senare om det finns något att uppdatera om! Ha det så gott så länge :)

Kram/ Fia


2010-09-12
 18:42:49

dagar som dom här..

Jag önskade jag såg lite piggare ut.

När jag tittar mig själv i spegeln så ser jag typ en söndersliten fia.. ögonen typ röda för att jag gråter hela tiden, och ser allmänt sliten ut..

Det brukar ju vara så. Mår själen inte bra så syns det utåt. Det kan man ju lugnt säga att det gör på mig. Det har inte blivit något plugg för mig idag heller. Min utbildning ser längre inte så ljus ut! Ett jävla kämpigt år helt bortkastat!, illa men sant. Jag skulle försöka kunna göra någonting åt det men har inte orken eller kraften till det just nu. All luft har liksom pyst ut mig! Måste fundera kring hur jag ska göra kring massa saker i mitt liv just nu för att det ska bli så bra som möjligt och fungera så bra som möjligt för mig. Måste ta en funderare. Får resonera lite med mina kloka vänner malin och cimen också och se om dom kan ge mig några goda råd på vägen. A det är piss att behöva må såhär, jag är iorförsig van jag har varit här förut. Men jag ville inte hamna här igen. Föräldrarna vet ingenting, och man försöker hålla skenet uppe, och när dom frågar hur jag mår eller hur studierna går så är allting bara bra, toppen liksom :P, det man inte vet mår man inte dåligt över som man brukar säga. Men det känns ändå jobbigt att behöva spela ett spel för sina närmsta och att jag inte kan vända mig till dom när det är dom som står mig närmst, och när det är dom som ska finnas där i vårt och torrt.

Jag vet inte hur jag ska göra nu timmarna framöver för att inte det ska kännas som att hjärtat håller på och gå i 1000 bitar!? Ingen aning. Jag liksom har ingen ork ens att orka bry mig om det. Jag orka inte bry mig om mig själv.. eller vad som kan hända mig, det som händer får la hända.

Fast det jag mest önskade var ju givetvis att det inte skulle behöva vara såhär! :(

Är i behov av en stoooor kram just nu! Så tänk på det ni som läser det där ute!

Ta hand om varandra! Visa varandra kärlek! För det finns inget finare! Ge den du tycker om en stor kram! För man behöver det!


2010-09-11
 17:23:17

blir så trött på skiten!!

Kan verkligheten stanna upp lite, så att jag kan hinna återhämta mig i lugn och ro och få ett mående tillbaks som fungerar?

Lätt att sitta och plugga i en lagbok när hela bröstet är uppfyllt av ångest!

Känner mig som världens mest övergivna och ensammaste just nu. Saken gör den inte bättre av att han som bor över mig spelar typ värsta begravningsmusiken!

Känner mig för att gå och lägga mig i kistan direkt!

Ge mig ett piller så jag bara kan somna. Somna ifrån den här skiten. Tycker livet är rent ur sagt SKIT just nu!

Ingenting jag vill va i!

Och vem skulle ha ont av att jag försvann!? :P

Juste.. ingen :P


2010-09-10
 18:59:27

uppdatering Fredag=)

Nu börjar det mörkna här i Falun. Klockan är 7. Så snart är det dags att tända ljusen i min lilla lägenhet:)

Ska även tända ljusen inne i badrummet så det blir fint tills Cimen kommer på besök :)

Måste få undan disken innan hon kommer och så, så vi slipper sitta i all stök.

Så ikväll med det sushi time och idol tillsammans med Cimen :)

Ska fixa iordning lite choklad pudding och vispgrädde till dessert :)

Det är jue ändå Fredag, så lite kan man väl ändå få lyxa till det:)

 

Har blivit lite plugg idag i varje fall, men på tok för lite efter att ha hamnat efter 2 veckor i läsning!, men men, ändå lite bra av mig att jag ändå fört lite anteckningar och läst i lagboken och socialtjänstlagarna. Det är i varje fall bättre än ingenting.

Uscha, ser inte fram emot morgon dagen! :(

Då blir det till att sitta och tråka i böckerna hela dagen i sin ensamhet. Cimen är på dejt :P

Och Malin är upptagen med hennes saker. Så det blir till och ha en ensam dag med mig själv. Det e ju inte så kul, men ingenting jag kan göra någonting åt! :(

Längtar efter min tyrone och vill att han ska vara här nu :(

Få träffa honom om två veckor i alla fall, jag längtar!

 

Hoppas nu att alla ni där ute får en mysig fredags kväll!

Ha det toppen!
kram!


2010-09-10
 15:18:26

soft dag..

Dagen började med att jag försov mig igen, fast den här gången försov jag mig mycket mer.

Hade ställt klockan på 8, men gick upp vid kvart i 10..

Och skulle bli upphämtad av cimen klockan kvart i 11, så där var det lite stressigt, fick snåla lite på maken och äta lite mindre på morgonen, fick i mig en halv macka innan cimen skrev att hon stod utanför.

När vi kom till skolan så upptäckte vi att vi inte hade seminariumet på samma ställe som vi hade det på igår, vi såg inga socialarbetare och visste inte vart vi skulle ta vägen, så jag och malin och cimen struntade i hela seminariumet och drog därifrån. Malin hem till sig och jag och Cimen ned till stan. Träffade dock Jossan som redan hade varit på seminariumet innan vi skulle dra, och hon förklarade jue vart vi skulle vara någonstans. Men eftersom dom inte tog närvaro på seminariumet och jag och cimen ändå inte var förbereda och Jossan sa att det inte var så viktiga saker dom hade gått igenom fick oss att skita i att gå dit. Kändes liksom meningslöst. Istället sprang vi runt lite på stan och tittade i affärer.

Jag gick in och köpte en as go lotion på boddy shopp som jag brukar använda, sedan köpte jag stiftpennor till plugget, (mm! :) det ni! Så lite engagerad är jag allt)

En kofta köpte jag också på stan :)

Sedan skulle jag titta efter skor som jag behöver mest av allt! Går fortfarande runt i vårskor! Men eftersom jag kände mig en aning stressas eftersom tiden för parkeringen av bilen strax gick ut och + att jag kände mig stressad inför att jag behövde komma hem och plugga lite innan cimen kommer till mig ikväll, så sket jag i att ens knappt titta på skorna i affären, och testa orkade jag inte alls! Men måste nästan ta tag i det där nästa vecka eller nästa helg! Så jag har ett par höst skor! Kan inte gå runt i vårskorna hela tiden, för kallt! Och då blir man sjuk.

Har inte kollat brevlådan än sen jag kom hem! Måste göras! Inväntar ju fortfarande en till bok efter 2 veckor inpå i kursen.

 

Nu har jag precis ätit lite lunch! Det var behövligt eftersom jag bara fick i mig en halv macka i morse. Och nu har jag precis satt mig med en caupuccino i soffan, behövligt eftersom jag har sådan huvudvärk! Sen ska jag försöka plugga några timmar innan cimen kommer till mig ikväll! För vi har köpt hem sushi :)

Och ska se på idol ikväll :)

Tror det blir lite choklad pudding och vispgrädde också:)

Köpte vispgrädde innan när jag var och handlade, chokladpudding hade jag redan hemma, eller pulver till att göra chokladpudding..


btw! såg dom där skit fina blåa kuddarna på åhlens idag igen, och jag är bara såå förälskad i dom!.. men dom passar inte i min lägenhet eftersom jag har annan färg i den nue! så ska kuddarna in hit så måste jag ändra om lite med färger, och köpa nya gardiner osv! vi får se ifall jag orkar.. 

hade föresten an mardröm inatt, drömde att Tyrone lämnade mig! mådde fan as dåligt! =( tur det bara var en dröm! Hoppas inte att den har något mer verkligheten att göra!  

Aa mycket mer har jag inte att förtälja just för tillfället skulle jag inte tro :P

Utan jag återkommer vid ett annat tillfälle :)

 

Puss och kram


2010-09-09
 23:11:54

uppdatering

Shiet vad pigg jag blev nudå helt plötsligt :)

Fick lust till att göra allting på en och samma gång :)

Jag som tänkte att jag också kanske skulle hamna i sängs i tid ikväll eftersom att jag gjorde mig iordning innan jag ringde till älskling :)

Och då var klockan 10 typ.. nu har vi lagt på för han skulle sova, och jag känner inte för att sova ännu, även om jag lätt skulle behöva det! Och jag gör bara massa onödigt skit vid datorn ändå, den tiden jag håller på med all onödig skit skulle jag lika väl kunna läsa lite om LSS.. men nää det gör jag jue inte heller :P, jag förstår mig inte på mig själv!

Idag har jag i varje fall lyckats äta lite bättre (Y) + i kanten där till mig. Jag har faktiskt bestämt mig för att försöka sköta om mig själv lite bättre genom att äta lite mer normalt och sluta kräkas lite mindre:P

Vi får se hur bra jag lyckas! Och hur länge det håller! Livrädd för att gå upp för mycket i kilon..

 

För övrigt så har jag kommit på vad jag önskar mig i julklapp :)

Skit kul tycker jag :)

 

Jag önskar mig bla: en babyliss icurl .. :), cool jag är va ?=)

Och sen önskar jag mig sånna här mysiga tofflor som man kan värma i mikron, as gött till vintern när man kommer utifrån och fötterna är iskalla!

En ny mobil funderar jag också på om jag ska önska mig, jag har haft min ett bra tag nu. Så kanske vore kul med någon ny sak :), som man kan göra lite mer saker på, men jag har inte kommit på än vad för mobil jag vill ha. Har faktiskt inte ens börjat titta efter någon, men ändå kommit på att det hade varit grymt att köpa en ny mobil :P

Fundera även på om jag ska önska mig typ nåt presentkort på hemtex eller åhlens eller något så jag kan köpa lite nytt till lägenheten :)

och dessutom kan jag önska mig örhängen nu då jag har hål i  båda öronen nu efter att varit infekterad i ena.. ! men till jul har jag låtit det ena örat läka i 8 månader ungefär. Så då kan jag nästan ta ut det örhänget och byta till vilka jag vill, det blir roligt :)

 

om två veckor kommer älskling hit :)

det blir mys!

 

Den 1 oktober är det tenta, ”jag känner mig inte alls stressas” ”speciellt inte nu när jag är så motiverad inför att plugga!”

 

Aa detta var jue en massa meningslöst skit jag har uppdaterat er om! Så går det när man har tråkigt, ”ingenting att göra” och när man inte vill sova!

Men sov gott alla!:)

Puss och kram


2010-09-09
 15:33:40

Tillbaka i Falun

Det är jue självklart att man sätter sig och bloggar det första man gör efter att ha hamnat efter i skolan snart 2 veckor :P

Jag gör allting för att dryga ut tiden så jag inte ska hinna plugga, när det är det enda jag borde fokusera på just nu!

Men men.

Dagen började med att jag inte kom upp riktigt den tiden jag skulle. Hade ställt klockan på 7 på morgonen, vet dock inte riktigt varför? Seminariumet vi hade idag började jue ändå inte förens klockan 11.

Men jag var för trött, så jag var inte uppe förens klockan var närmare halv 10.

Men jag han jue vad jag skulle ändå:)

Kanske inte såg världens piggaste ut dock idag, men vem orka bry sig?

Seminariuemet gick ok! Förstod typ ingenting dock eftersom att jag inte var förbered, så det känndes lite meningslöst att sitta där och lyssna när man inte ens var insatt i rättsfallen, men jag ska ju i varje fall vara glad över att jag inte behövde lämna in något. Det gjorde jue att jag fick mer tid till att spendera med tyrone nu när jag åkte hem en sväng igen. Och jag slapp även göra extra uppgift om jag ändå inte hade gjort uppgiften tills idag om vi hade haft någon inlämning, så det är jag ju i varje fall tacksam för!

Ingen närvar tog dom heller, så man hade egentligen inte behövt gå dit.

Vilket fick mig att tänka att jag kunde varit hemma lite längre, fast samtidigt tror jag att det är rätt bra att jag ändå är på plats här nu. Ska jag nu gå den här terminen och plugga vidare på högskola så måste jag ju också leva därefter.

Men känns som om jag inte kommer vara jätte effektiv här i Falun fast jag är på plats. Men jag hoppas jue på att jag ska få kraft till det, och att jag ska förstå vad det är vi sysslar med så att jag kan ligga i, dels för min egna skull så att jag sedan fixat tentan, och dels för att jag sedan framöver ska hinna med att Tyrone kommer hit, och det vill jag jue mest av allt!

Vi klarade oss undan rätt bra jag och Cimen idag på seminariet, jag fick en fråga en gång, och jag svarade (jag vet inte?! Som ett jävla pucko)
och Hans-Erik bara tittade på mig och såg ställd ut (nähä?!)

Och Cimen fick också en fråga :P, hennes svar blev ( ingen aning ) och Hans-Erik tillbaka: så kan du inte svara ifall du sitter på socialkontor:P

Men det kändes som om jag och Cimen inte var ensamma om att vara lite vilsna och inte hade läst så mycket, det var rätt många där som svarade att dom inte visste, sen är detta också inte världens enklaste kurs, och rättsfall är inte världens lättaste att ha att göra med heller.

 

Efter seminariet åkte jag och Cimen en sväng till donken, vi har redan påbörjat våra dåliga vanor :P

Men jag tog inte ens en meny, utan bara en chesebörjare och 6 bitar nugetts. Sen var jag tvungen och testa på en sån här liten påse med chesechili saker?! Vad det nu var :P.. låg 4 små bollar i påsen. Men jag orkade inte äta upp allt! Så chesebörjaren sket jag i! blev väldigt mätt.

 

Efter det var jag och Cimen och handlade lite mat till mig på Ica , och jag köpte två stycken blommor som jag tänkte jag skulle ha i ena fönstret för det är tomt på växter där nu.

Märkte när jag kom hem dock att jag hade köpt ute blommor:P men det gör väl inget :P haha, blommor som blommor! Sedan har jag packat upp min resväska som jag hade med mig hem, och små plockat med lite av varje här i lägenheten, och fått lite ordning, diskat undan disken sen i morse och sådär:), rengjort handfatt och toa i badrummet. Och strax ska jag sätta på vatten till en cappuccino, sen får jag se om jag orkar och hinner sätta mig in lite i det vi gör nu i den här kursen, kanske ringer Jossan, hon verkar vara den som har mest koll just nu. Måste duscha ikväll med eftersom jag ska upp tidigt imon igen till seminariet igen. Och Cimen kommer förhoppningsvis hit ikväll också och ska titta på idol hos mig och eventuellt att det blir någon film, och sen förhoppningsvis att hon sover över. Vi ska jue ändå upp båda två till seminariumet imorgon bitti så då passar det ju bra att hon sover över här. Så tänkte försökt duschat och vara klar tills hon kommer!

Orkade inte laga nån mat idag, så har köpt färdig grillade kyckling spett och potatisgratäng på ICA maxi. Smidigt :)

Imorgon däremot ska jag nog försöka mig på att göra lax eller bakpotatis med knaperstekt bacon eller något sådant. För nu ligger ingredienserna i varje fall i kylen, så måste göra någonting utav det så det inte ligger där och blir gammalt. Helgen vet ingen hur den ser ut!? Kanske blir en ensam helg, vet ej? Morgon dagen vet ingen hur den ser ut mer än att jag ska gå på det där seminariumet.

 

Handfatet var föresten fixat i lägenheten nu när jag kom tillbaka, det var ju skönt det! Jag vet inte om dom bytte röret till handfatet eller inte, för jag kommer inte ihåg hur det förra såg ut?

 

Resan hem gick ändå hyfsat bra. Satt dock och tänkte och filosoferade för mig själv över min livssituation just nu, och vet inte om jag är riktigt till freds med den? Men jag gjorde det på ett mer sansat sätt än sist jag åkte hem, då satt jag och grät hela vägen. Så det är jue skönt att jag slapp det den här gången! Jag hoppas jag kan hålla mig stark den här tiden nu i Falun! Jag vill det och jag måste! Ingenting är värre än att behöva vara såhär långt bort ifrån alla nära och kära och må piss!

Dock tycker jag det är skit tråkigt att inte kunna få se den man älskar varje dag, och vakna upp och somna med den man älskar varje dag! Men situationen är jue som den är!

Det suger! Men det finns inte mycket vi kan göra åt saken just nu, mer än att gilla läget och göra det bästa utav situationen! Och se fram emot det gånger vi ska ses! Det är ett år det handlar om, sen ska det blir helt underbart att få dela sin vardag och sitt liv på riktigt tillsammans med Tyrone! Att få leva samboliv, sen hoppas jag att vi lever resten av våra liv tillsammans sen och att vi aldrig behöver vara ifrån varandra.

 

Tyrone har fått svetsa hela dagen idag och han tyckte det hade känts roligt, det får mig att må bra när jag vet att han haft en bra dag och att han har haft det roligt, och inte bara suttit i massa böcker och tyckt att allt varit tröttsamt!

Ser fram emot att få prata med älsklingen senare idag :)

 

Sedan pratade jag innan en stund med far min, men han hade inte mycket tid över till sin dotter, så det var ett kort samtal på telefon, men vi hörs säkert en liten sväng lite senare.

 

Jag har ont i min arm som jag kliat sönder! :(  det är typ varigt och sårigt precis där man böjer armen så et gör ont hela tiden! Jag skulle lyssnat på dig Tyrone att jag inte skulle klia :P, haha, men det är lätt att vara efterklok! Tycker jag det är ofta! :P

Nähä.. om jag ska försöka ta mig i kragen snart:P ska bara kolla några sidor till på Internet, sen får vi la se om jag hinner plugga lite innan jag måste in i duschen:P

Ha det bra alla!

Ps. Evelina ringde föresten mig på tåget igår till Falun, alltid lika kul att höra ifrån dig gumman! Synd och dåligt av oss att vi inte tog tiden till att ses i somras! Vi får ses i jul!!!


ps. fyfan vad dryg jag är! skrev mitt blogginlägg först på world programmet, sen när jag skulle ut på internet och lägga in det så kom jag fan inte in på internet, och jag hämtade massa papper ifrån en pärm för och se om det stod något i dom papprerna om hur man skulle göra för och ta sig in på internet igen, och jag kom ju in sist jag hade varit borta ifrån lägenheten och skulle ut på internet, och jag ringde pappa. och sen nu efter typ 20 minuter en halvtimme så upptäcker jag att nätverkssladden inte är i, och jag upptäckte det när jag läste på baunof instruktionerna, att innan du ringer en supporter så kolla så kolla först dessa saker:
1. att nätverkskabeln är i..:P
hahah!!
åå är man trött eller är man trött:P 

Puss och kram
  Namn: Sofia
  Ålder: 22år
 


    Bloggen ses bäst i Mozilla Firefox
RSS 2.0