2010-08-31
 01:39:52

:S

om jag får välja.. så låt mig slippa vakna imorgon! :S

2010-08-31
 00:54:04

uppdatering Måndag

Haha, cimen tyckte jag vat tvungen att uppdatera min blogg lite :P

Tydligen fick jag ett jävla ryck nere på stan som jag själv knappt reflektera över.

Antar att jag var inne i en helt annan värld!

Haha ! :)

Stackars busschaufför, jag vat tydligen riktigt pist på honom :P

Och tydligen hade jag skrikit massa könsord mitt på stan, som jag själv inte tänkte på i stunden! :P

Cimen tog sönder våra ica kassar så all maten ramlade ut över marken, medans jag sprang fram och tillbaka med mobilen och sa massa könsord, cimen låg på marken och plockade grönsaker :P

Haha ! =))

Vad man kan få black out ibland.

Usch vilken härlig dag vi haft idag eller! =))

Och det regnade så härligt också =))

Så ut som två jävla slickade katter eller något liknande :)

Jotack livet kan vara underbart ibland!

Kom precis hem från en kursare! Blir la sängen snart. Cimen och jag e slut efter första dagen på skolan!

Typ sprängröda ögon och allmänt slitna!

Jag sj e sliten pågrund av en jävla massa skit on the same time! Men men..

Jag orkade i varje fall ta tag i disken fast jag känner mig helt mör av en massa känslosprött!

 

Nu blire att plocka undan det sista och somna till tv:n skulle jag tro.

Orka inte ta bort mitt smink, ska bara borsta tänderna och gå till sängs!

Har jag tur så vaknar jag inte imorgon!

 

Sov gott alla..


2010-08-30
 14:14:56

:((

Tbx i dalarna och tbx i Falun åter igen då.

Tänk vad livet kan förändras över en dag! Först ligger man i famnen hos sin älskade pojkvän och mår bra, och sen ligger man ensam i sin säng i falun och mår inte allt för bra! Tillbaka till ”verkligheten” eller vad man säger. I sånna här stunder så ställer jag mig alltid frågan ifall högskolan och allt detta och mitt liv är värt att utstå ett sådant mående som jag kan ha ibland! Jag vet inte varför jag utsätter mig för det här som cimen som så själv bra sa ( varför utsätter man sig för detta?) envis kanske.. jag vet inte annars!? Hoppas det är värt allt i slutändan.

Sen är man ju känslig också, vilket är positivt i vissa sammanhang och mer negativt i andra.

Det är jävligt jobbigt för en själv att ha ett sådan känsloregister! Hur ska man hantera alla känslor!? Och hur ska man hantera dom när man är ensam? Borde jag ha svar på det? Jag som ska bli socialarbetare? :P, men jag tror inte jag har det! :(

Ibland känns det som om jag kan hjälpa andra men har desto svårare att hjälpa mig själv! :(

Ja dagen igår var en av dom hemskaste dagarna jag upplevt på länge. Och den där obehagliga känslan av att man inte alls mår bra sitter kvar.

Kunde inte hålla emot tårarna som kom på tåget! Jag ville bara sjunka genom jorden och försvinna! Det gick bara inte att sluta gråta! Och det gjorde så ont inombords! :(

Det känns för jävligt att man ändå inte kan känna att man ändå trivs någorlunda i sin studentstad, att det är skönt och vara hemma men det är ändå skapligt att vara tillbaka i Falun.

Det känns för jävligt att behöva vara ifrån den man älskar! Att inte få känna den andres närhet! Det ska inte behöva vara så! Även om jag vet att många har det så! Jag är inte ensam om att ha ett distansförhållande! Men det är så surt att vi fått så lite tid tillsammans innan jag var tvungen att dra. När man precis hittar någon så ska man iväg! :(

Jag hoppas hoppas att detta ska funka, jag vill inget annat! Jag e beredd att satsa även om det kan bli hur jobbigt som helst! Bara man är säkra i varandra och att man vet vart man har varandra, så kan man stå ut med tanken på att man vet att det är vi, och att vi har varandra och att vi snart ses igen! Men det är inte lätt! :(

Jag visste att jag kände hur starkt som helst för Tyrone, men nu när man även tvingas vara ifrån honom så inser man hur jäkla mycket jag verkligen älskar honom nu när det gör så otroligt ont att inte få vara med honom! Men jag är så glad över att han finns! Att han kom in i mitt liv! Jag kan inte förklara hur mycket jag längtar tills den dagen då han kommer till mig i Falun för att vi ska kunna bo tillsammans! Känns som han är den enda som kan få mig hel just nu! Allt annat spelar ingen roll, bara jag får ha honom nära! Men jag vet att et inte är möjligt just nu!:( och det suger!!

Förhoppningsvis kommer han imorgon och följer med min pappa hit. Jag hoppas verkligen att han själv vill det! Jag vet att många säkert tänker att mina studier då kommer att få lida för det, men just nu kan jag inte läsa ändå! Det går bara inte! Det enda jag känner att jag behöver just nu för att kunna fungera är Tyrone! Jag vet att han inte kan stanna länge, och jag vet att det kommer suga när han ska åka igen, men bara den korta tiden han skulle kunna vara här skulle betyda hur mycket som helst just nu!

Jag känner att jag behöver honom

Dessutom så har många socialarbetare redan insett att den här veckan blir det nog inte mycket plugg. Dels har inte alla fått böcker, och däribland jag, och dels har vi inte heller fått några hänvisningar om vad det är vi ska läsa. Och då kan jag lika väl umgås med Tyrone än ligga själv och må dåligt och inte ha något att göra. Får ta hela helgen sen till plugghelg ifall man fått böcker och information om vad man ska läsa, om nu det kommer gå då, om inte själen sviker en:P

Vi får se hur allting kommer att gå just nu! Just nu känner jag mig rätt orklös och det ser inte så ljust ut! Men jag kan bara ta en dag i taget just nu! Jag kommer inte orka annars. man måste ju också se till att komma igång med att må bra först, annars orkar man inte allt annat!

Mormor har blivit inlagd på sjukhus nu också, och mormors bror är också inlagd på sjukhus. Känns som om allting kommer över en på en och samma gång! Är inte det också typiskt!? Som om man inte har nog att hantera med dom känslor man har nu! Men det viktigaste och det enda som betyder något är i varje fall att jag har tyrone i mitt liv! Även om jag inte alltid kan ha honom här!

Idag har vi haft vår första föreläsning. Sitter på lunch nu. Jag har försökt äta lite i matsalen, men det är svårt! Frukosten kunde jag inte få i mig mycket utav och den var nära på att komma upp!

Det mest läskiga är att det hjälper inte om nån så ens skulle handla mat till mig och laga den till mig och servera den till mig, jag kan i vissa fall inte äta ändå när jag mår så dåligt! Vilket faktiskt gör mig själv orolig, rädd för att jag kan bli riktigt sjuk av detta!

Föreläsningen förstod man väl lite av men inte mycket. Man orkar heller inte lyssna koncentrerat i flera timmar. Jurudik är det vi läser nu, om rättsregler och massa.

Slutar klockan 5 idag! Blir inge plugg, för har ingen att kopiera av, och har inga böcker! Jag och cimen funderar bara på att handla nåt och försöka ”äta”, hyra någon film, köpa en påse godis och lägga oss i varsin säng och sega! Vädret ute är ju inte allt för roligt heller! Det regnar och är mycket kallare i Falun än vad det är i Eksjö.

nu ska jag dra mig, jag hoppas att alla ni andra som läser detta mår bättre än vad jag gör just nu!

Jag bara hoppas att Tyrone kommer imorgon, för det skulle göra mig sååå lycklig!! Känns som jag varit ifrån honom i en evighet fan!! Fast jag bara varit ifrån honom i ett dygn! Ändå får jag den känslan att jag bara vill slänga mig kring hans armar så fort jag ser honom!

Tyrone om du läser detta, så hoppas jag att du vet hur mycket jag älskar dig!

Du kan inte tveka nu! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Och vill inget annat än att dela livet tillsammans med dig!

 

/Fia


2010-08-23
 20:24:06

Måndag den 23 Augusti

Kära blogg:P

Nu sitter jag här vid datorn med en kopp kaffe och lite choklad och sitter och skriver i min blogg :)

Tittar ut genom fönstret och det känns redan lite höstigt utanför. Klockan är bara 8, men det har redan börjat mörkna. Varför känns somrarna alltid så korta för?

I alla fall har jag haft en väldigt bra sommar. Jag kanske inte gjort lika mycket som jag hade tänkt att göra under sommarn, men det gör ingenting, för jag har istället träffat en helt underbar kille, och det var värt att avstå alla andra saker pågrund av det :)

Så spenderat nästan hela sommarn tillsammans med honom, vilket har varit hur härligt som helst! :)

Nu känns det väldigt avigt, eftersom jag åker tillbaka till Falun på söndag. Svish sa den här sommarn så var den över :(

Men jag försöker att tänka positivt fast det känns jobbigt. Jag vet att både jag och Tyrones känslor är starka och att vi därför kommer hålla ihop pågrund av den anledningen. Och jag försöker tänka det här läsåret i små delar. Nu kör vi intensivt 100% fram till jul. Det är ca 3, 5 månader kvar, och då kommer jag hem och är hemma över jul och nyår, och hinner träffa min älskling mycket där. Och däremellan innan jag kommer hem för julen så kommer säkert jag göra några resor hem ( för jag kommer inte klara av att vara ifrån min älskling länge) och han kommer säkert göra några resor till mig förhoppningsvis. =), sen efter jul och nyår då är det ca 5 månader kvar tills jag får sommarlov igen, och då har vi en hel sommar tillsammans där igen då jag förhoppningsvis är helt ledig och inte har några tentor att plugga till, och då kan vi vara helt tillsammans och göra precis vad vi vill, om nu inte han har studier då vill säga. För han ska ju plugga med.

Men i alla fall, och däremellan innan sommarn så hinner vi ju ses ett antal gånger med, jag åker hem och han till Falun :)

Och sen förhoppningsvis om allting går enligt får plan så flyttar ju sedan tyrone till Falun till nästa sommar, efter ett år. Så vi behöver bara vänta ett år och det kommer kännas lite jobbigt men sen efter ett år så kommer vi kunna se varandra och vara tillsammans med varandra varenda dag :) och det är den tanken som kommer att hålla mig vid liv i mindre roliga stunder, det är det som kommer ge mig drivkraften att orka plugga!

Jag längtar så!! :)

 

Men än e jag inte i Falun. Så har några dagar kvar att avnjuta tillsammans med min kärlek :)

Och jag ska njuta av varje sekund!

Jag hinner sitta och blogga lite nu, för han är inte här än :P, han är hemma och formaterar om sin dator, men kommer snart hoppas jag =)

Han skulle i varje fall vara här innan 9 trodde han:)

Ohh skulle så gärna vilja lägga ut några skit fina bilder på honom sen hans student på bloggen, men det går inte! =/ för det är nåt vajsing med bilderna. Han e hur fin som helst på dom korten =)

Fundera på om det går fixa så att man kan framkalla dom bilderna, så jag kan ha ett kort på honom på hyllan i Falun =)), för det blir inte lika fint om man bara skriver ut på skrivaren. Men det kan jag ha så länge, medans jag väntar på dom riktiga korten :)

Får ha ett eget album sen till slut med Tyrone i eller nåt=) hehe, sitta och titta på när jag saknar honom, dvs hela tiden:P

 

mm.. snart börjar skolan somsagt. Hoppas detta läsåret blir roligare, känner på mig att det kommer bli roligare än första läsåret, vi kommer läsa om lite mer intressantare saker detta året. Fast nu nästa vecka så börjar vi med juridiken igen fortsättningen, det är väl inte världens roligaste, men sen framåt jul börjar vi läsa om familj och barn, det ser jag fram emot!

Det kommer nog bli tungt när jag kommer tbx till Falun, och extra tungt nu när man träffat en kille i Eksjö som man älskar och som man kommer sakna. Men om man bortser ifrån det så känner jag mig ändå ganska taggad ändå inför att börja plugga. Hoppas bara att jag kommer vara det med när jag kommer tbx till Falun.

För jag vet inte alls hur jag kommer reagera när jag kommer tillbaka!? Att det kommer bli jobbigt det vet jag. Men det kanske blir ännu jobbigare än vad jag tror, och då kommer man jue inte vara så taggad att plugga, men jag måste! Spelar ingen roll om man mår dåligt, studierna stannar inte upp för det, och tar hänsyn till det. Det suger lite. För det är så svårt och plugga när man inte mår bra. Men men. Det återstår och se hur det blir helt enkelt :)

Nu ska jag fixa med lite annat.

Ha det bra =)

kram


2010-08-18
 16:59:14

kärlek.

jag älskar dig Tyrone (L)

2010-08-17
 14:42:44

regnig dag :(

Hej.

Idag regnar det som sjutton ute, jätte trist!:(

Jag blev jätte blöt när jag cyklade hem ifrån Tyrone trots att jag hade paraply med mig, och sadeln var alldeles vått så rumpan blev alldeles blöt också!:P

Cyklade och köpte mina efterlängtade chokladbollar som jag tjatat om länge nu att jag varit sugen på men som jag inte orkat åka ned till stan och handla. Så snart efter att jag fått i mig min baguette här ifrån lilla cafeét, så ska jag avnjuta en chokladboll och en kopp kaffe, och sen en cigg på det!

Sen in och ta en varmt dusch, det ska bli skönt, för känner mig så jäkla ofräsch nu! Sen kommer la Tyrone bort till mig, kan jag tänka mig, hoppas jag på i varje fall :P

Tyrone ringde mig nyss och sa att han hade kommit in på svetsarutbildningen!:) så kul för honom! Så nu pluggar vi båda två, båda har att göra, och om ett år när han är klar så kan han söka jobb i Falun som vi pratat om! Jag hoppas nu verkligen det blir så! Guu vad skönt sedan när vi båda har utbildningarna färdiga! Då har vi en bra grund inför vår framtid tillsammans :)

Hoppas bara att Tyrone kommer kunna komma och hälsa på mig i Falun fast han pluggar, för annars blir det ett jäkligt jobbigt år! Även om vi får vara tillsammans efter det!

För övrigt: köpte en ny almanacka på stan också som jag också länge har tänkt göra, men sovit bort hela dagarna och inte kommit ned till stan så det har inte blivit av. En almenacka med stora sidor, kan behövas inför skolstarten! Och det första jag ska fylla i, i min almenacka är min älskling födelsedag den 4 september :)

 

Sen känns det som om jag håller på att bli förkyld igen! För lite sömn, och för lite mat får sina konsekvenser antar jag.

Men men. Nu ska jag återgå till min baguette.

Ha det så bra! :)

Kram/ Fia


2010-08-16
 00:06:23

Idag, amazing taste tillsammans med Danne, Tyrone och Emma, och lite monopol :)

Tjing bloggen! =))

Idag är det Söndag, och igår var det lördag !:P och då stod jag i köket på kvällen och lagade kräftsoppa åt mina små vänner Danne, Emma, och pojkvännen Tyrone =))

Det var mumsigt! :)

Shellan blev nog lite avundsjuk när jag berättade i telefonen innan att dom hade fått kräftsoppa, för vi har ju länge pratat om att jag ska göra den kräftsoppan till henne också =) men det får nog bli nån annan gång senare framöver dock :( eftersom jag snart åker tillbaka till Falun igen! :(

 

Men i alla fall.. Så igår åt vi kräftsoppa och drack lite och mest hängde tillsammans, rätt segt men ändå trevligt =)

 

Idag har jag umgåtts med Danne, Emma och Tyrone igen :)

Vi var ute och käkade lite mat på amazing taste tillsammans :)

Det var trevligt =)

Efter det gick vi hem och tog en kopp kaffe och åt choklad!:)

Jag och Emma blev så choklad sugna så vi tog svängen förbi willys och handlade lite choklad och jordnötsringar:) (jordnötsringar eftersom jag vet att Tyrone tycker om det)

Bästa flickvän eller hur ;)

mm.. menart! ;) höhö…

 

På kvällen sedan har vi spelat monopol, Emma var dock inte med då hon vat tvungen att åka hem med bussen till Nässjö. Men jag, Danne och Tyrone spelade:)

Drygt spel alltså eftersom man kan hålla på och spela i all evighet! Därför gäller det att börja i tid !:P, Tyrone gick det sämst för;) (konstigt) *host*

Så han vat tjurig och gick därifrån :P, så då var det bara Danne och jag kvar:)

Och Danne van jue över mig! Men jag vat jue ingen dålig förlorare för det;), tog det rätt soft! :P

 

Nu är det bara jag och Tyrone kvar :P, jag fick ett ryk innan när Danne hade gått och började städa överallt :P Nu fick jag ett ryk och var tvungen att blogga ozzå;)

 

Imorgon kommer Shellan hit :)

Klockan 3 dock eftersom jag e så seg på att komma upp på mårnarna nu för tiden:P, men imon fick jag inte höra av mig och säga att vi skulle ses senare som jag gjort innan :P

Bäst att hon ringer klockan 1 som hon sa för att titta så jag e uppe:P

Annars somnar jag la om, som jag gjorde sist:P

I alla fall.. Vi får se vad vi hittar på för något :)

Vi har funderingar på att vara med Tyrone, och Danne och eventuellt Emma? Och bowla.

Sen kanske gå till musegården och titta på Tyrones pappas kompis som spelar så jag kan träffa Tyrones pappa med för första gången. Men vi får se om det blir så? Beror helt och hållet på vad Shellan känner för med:)

Blir eventuellt sista gången jag träffar shellan nu innan jag åker tillbaka till Falun. Sen vet man inte när man får se henne igen? Nu är det 2 veckor kvar exakt tills jag åker, snart en vecka och 6 dar.

Känns inge bra för mig och Tyrone! Men får njuta så mycket av tiden som möjligt tillsammans! Och sen hoppas på att det inte dröjer längre förens man får se honom igen!

 

Nu ska jag avrunda och stänga av datorn för att gå och lägga mig hade jag tänkt!

Ha det så bra! :)

Kram / Fia


2010-08-10
 17:20:48

Tisdag den 10 augusti

Tjiing bloggen! :)

Kan informera om att min blogg är under uppbyggnad:)

Så inom kort kommer det ske en del förändringar av utseendet. Den som står för designen kan jag uppriktigt säga att det inte är jag, utan min vän Evelina Faag ska göra den :)

Hon har fått ganska fria händer så det ska bli spännande att se vad det blir av det:)

Idag har jag en riktig slö dag! Ganska lika alla övriga då visserligen!:P

Sitter fortfarande i morgonrufs och inte kommit in i duschen ännu! Illa! Suttit och lekt på Fejan:P, Hade ett registrerat konto på facebook innan men använde den aldrig! Kom upp i ca 49 stycken vänner förfrågningar till sist! Men nu mina vänner har jag gjort en ny facebook som jag tänker använda! I varje fall så ofta jag hinner. Det blir väl något mer sällan efter den 30 augusti då plugget sätter igång igen. Men där kan ni alltså nå mig precis som ni kan nå alla andra människor runt över i världen där, eftersom det är väldigt sällsynt numera att man inte har facebook.

Lunarstorm har ju tragiskt nog lagts ned! :P, skämt och siddo.

Så det är vad jag pysslat med idag, suttit och letat upp massa gamla godingar på fejan :P

Och nu bloggar jag! Väldigt meningsfullt.

Plugget ligger på bordet och väntar, men jag har i varje fall lagt alla vetenskapsteori anteckningsblock och papper och böcker i en hög! Så att jag har lagt det för sig och skiljt av det från alla andra böcker ifrån dom andra kurserna, så jag vet vad det är som enbart handlar om vetenskapsteori, det är jue alltid en bra början!:P schemat ligger där med där det står vilka kapitel i vilka böcker vi ska läsa. Så.. när jag får ork och kraft ska jag väl sätta igång med skiten, men känns dock lite sent påbörjat nu när tentan skrivs den 24! Ser inte så ljust att jag gör den då, vilket innebär att jag antingen får en riktig jävla intensiv start nu när jag börja genom att plugga till två tentor! Jobbigt med sådan chock start efter ett helt sommarlov, eller också får jag plugga inför 2 tentor över julen, känns inte heller så kul :(

Då man vill njuta av julstämningen och familjen, vänner och pojkvän, men det hade jag ju kunnat tänkt på lite tidigare! Hade jag bara pluggat inför den här jävla tentan nu och gjort den i augusti så hade jag leggat i takt! Inte behövt tänka på den mer! Men planen var jue att jag skulle vara helt ledig hela sommarn och sen sista månaden i augusti skulle jag börja plugga inför socialrätts tentan, men jag visste inte när jag gjorde planen att jag skulle gå och bli kär! Och då har det varit svårt att slita sig ifrån den där sötnosen! Så mina studier har fått ta smällen för det. Men studierna måste jue göras i alla fall, annars går det inte!

 

Men mycket av min tid som jag hade kunnat lagt på att plugga går till att göra mig iordning, i know! Det är ett handikapp som jag måste göra mig av med! Som jag vill bli av med! Jag kommer spara så mycket tid och hinna med så mycket mer! Som tillexempel hinna träffa Tyrone så mycket mer i sommar innan jag sticker till Falun.

Men man vill jue vara fin för honom när man träffar honom :)

Tihi..

 

I varje fall.. jag har varit dålig på att blogga sista tiden!

I helgen hade vi grillning här med Tyrones vänner..:)

Danne, Emma och Pekka, och Tyrone med givetvis:)

Det var trevligt nästan hela kvällen, till dess att värdinnan ( jag med andra ord ) gick och kräktes ned hela badrummet och mig själv, medans Danne stod utanför badrummet och sjöng kareoke och väntade på att jag skulle jojna honom:P men det vat inget med det, och när jag hade kräkts färdigt så hade två av mina gäster gått hem, Pekka och Emma..:P

Haha :)

Såå.. det var just en snygg värdinna jag var :P

Men vet faktiskt inte själv vad som hände!? Tyckte inte att jag drack mycket alls den kvällen, jag är van vid att tåla mycket mer, men sådant varierar ju, jag vet, men ändå!

 

Över till annat, jag har inte hört mycket ifrån mormor på sista tiden! Hon har inte hört av sig så mycket heller, det är lite tråkigt :(

Säkert pågrund av att hon tror att jag e för upptagen med min nya kärlek :P

Ska nog ta och maila till henne :)

Och jag borde ju åka i alla fall över 2 dagar eller nåt till henne till kristianstad innan jag sticker tillbaka till Falun, för det har jag jue i stort sätt lovat henne, och vi har ju inte firat hennes födelsedag heller, och hon har inte fått sin födelsedags present av mig som jag inte gjort än men som jag ska göra.

Vi får se om det blir en liten resa dit!

 

På Torsdag ska jag träffa Angelica i Vetlanda, då blir det att gå upp tidigt! Segt! :S men men..

Måste handla lite saker i Vetlanda som inte går att få tag i här i Eksjö.

Sen ska jag hänga med Angelica upp till barnmorskan en liten sväng också:)

Det blir jue spännande, se vad som säger, och det ska bli spännande att se om magen har växt något sedan sist jag såg henne :)

 

Ikväll får jag klara mig utan min Tyrone! :(

Det känns inte alls kul ! men det gäller ju att vänja sig också, om ett tag måste vi lära oss att vara ifrån varandra jätte mycket! :(

Men det vill jag inte tänka på nu! För jag är fortfarande här! Och medans jag är här så vill jag tillbringa så mycket tid med honom som möjligt!

Men jag måste jue även hans vänner få lite tid med honom också :), så äre jue faktiskt.. :)

Men jag får träffa mitt gullebarn imorgon i varje fall !=) Hoppas jag, om han inte dissar mig då också, det kan jue hända;)

Då blir jag riktigt ledsen i ögat :P

Men jag längtar så att få vara i hans armar igen! Helt galet sjukt vad jag gillar den människan! :)

Vie e perfekta för varandra! :)

Eller vad säger du darling ;)?

 

Så jag läääängtar!! :)

Inte många timmar kvar :P

 

Imorgon ska jag (försöka) få några ärenden gjorda på stan med, så förhoppningsvis kan jag komma i sängs hyfsat ikväll och sen komma upp vettigt imorgon!

Ja vad kan man mer dela med sig av ? till helgen så blir det kräftsoppa hos mig :)

Haha om det blir som vi sa i helgen, för isånafall kommer Pekka, emma, tyone och Danne.

Fast vi måste nog äta nåt mer än kräftsoppa, känns lite, lite …

Men det ordnar sig säkert :)

Men jag vet inte hur seriösa vi var när vi sa det, men det återstår att se hur det blir:P

Danne läre ju i varje fall dyka upp skulle jag kunna tro :P

Haha ! :)

Ja Tyrone har fina vänner han faktiskt:)

I like them..

 

Men nu måste jag fortsätta här med mina meningsfulla saker :), eller ska maila min handledare i Falun med bara för att hålla uppe kontakten, det ska jag ta och göra :)

Ha det gött! :)


2010-08-04
 17:01:07

:((

Rökning och halsvirus är ingen bra kombination..

Gör bara att man får 1000 gånger ondare!! :(

Men jag mitt fan ska alltid röka när jag är ledsen eller arg, så kunde inte låta bli!

Usch detta suger, blärk !!..

E fan ledsen..


2010-08-04
 13:17:15

onsdag

Heej bloggen. Idag har jag varit uppe sen klockan

Halv 8. Jag hade tänkt sovit tidigt igår kväll men det vat inte riktigt så ändå, för jag orkade inte flytta mig upp från soffan till sängen. Sedan låg jag och sms:ade med Tyrone halva natten, men just av den anledningen att jag kände mig så pigg att jag inte kunde sova. Tyrone var på ”fest” eller vad man ska kalla det, för Danne hade fyllt år, jag hade gärna hängt med om det inte var för att jag kände mig så kraslig och skulle upp så tidigt på morgonen idag och iväg till läkarn. Saknade Tyrone som fan under kvällen!:(

 

Men så fort jags lutade messa med honom så somnade jag ganska snabbt ändå.

Idag har jag varit på vårdcentralen hos en läkare och kollat min hals, tog ett halsprov och ett stickprov. Halsprovet visade ingenting, så alltså Har jag ingen halsfluss. Stickprovet visade en högre halt av infektion. Så jag har alltså nån virus i kroppen vilket känns både i halsen och på hur trött jag är just nu! Så jag fick inget pencelin utskrivet, utan vi ska avvakta så ska läkaren ringa mig på Fredag och kolla läget. Om det blivit bättre eller sämre, och isånafall kan han skriva ut recept via telefon.

Sen efter det sprang jag och gjorde en massa ärenden på stan som var nödvändig, glömde handla några saker, men mamma fick pengar av mig så hon kunde handla det.

Hämtade lunch ifrån sunrise idag, men det var inte alls gott av nån anledning? Kanske man inte uppskattar mat så mycket när man är sjuk och inte känner sig så pigg.

Mår nästan illa nu.

Men ska sätta på en kopp kaffe och äta mitt efterlängtade runda wienerbröd..:P

Ska bli gött med en kopp kaffe. Då Kanske jag piggnar till lite. Jag ska ta en dusch sen med och fixa mig iordning lite. Känner mig inte så fräsch idag då jag gick upp ur sängen och nästan direkt iväg till vårdcentralen utan att fixat mig särskilt mycket.

Senare i eftermiddag hoppas jag på att Tyrone kommer hit :)

Så vi kan titta på het baberiba och pussas ;)

Tss.., han ligger säkert och sover nu! Sms:ade han tidigare men har inget svar fått, så han ligger säkert och snarkar och sover som ett litet barn i sin säng nu :P

 

Nu ska jag sätta på kaffe och hoppas på att tyrone hör av sig sen :)

Ha det bra alla.

Kram / Fia
  Namn: Sofia
  Ålder: 22år
 


    Bloggen ses bäst i Mozilla Firefox
RSS 2.0